Ο Κρητικός Ντάνιελ Λουκάκης του ριάλιτι «Love Island» που κλέβει καρδιές
Models

Ο Κρητικός Ντάνιελ Λουκάκης του ριάλιτι «Love Island» που κλέβει καρδιές

Το μοντέλο Ντάνιελ Λουκάκης δοκίμασε την τύχη του στο πολύκροτο «Love Island», το βρετανικό reality των 10 εκατ. τηλεθεατών, που μεταδιδόταν από το δίκτυο ITV.

Το reality αυτό εστιάζει σε 12 σέξι singles της showbiz, άντρες και γυναίκες, οι οποίοι συμβιώνουν σε μια βίλα στην ηλιόλουστη Μαγιόρκα.

«Η κοπέλα δεν έκανε κάτι κακό, από τη στιγμή που της άρεσε ο συγκεκριμένος άντρας. Δεν έπρεπε, όμως, να το κάνει μέσα στο παιχνίδι. Αυτό ήταν το λάθος της. Όταν είσαι διάσημος, θεωρείσαι πρότυπο. Οφείλεις, λοιπόν, να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και να φέρεσαι ανάλογα. Δυστυχώς, υπάρχει σεξιστική νοοτροπία σε διεθνές επίπεδο» σχολιάζει επί του θέματος ο Ντάνιελ Λουκάκης μιλώντας στην «Espresso».

Ο ίδιος αποχώρησε από το «Love Island» περίπου έναν μήνα μετά την έναρξή του. «Στενοχωρήθηκα λίγο, γιατί έκανα φίλους στο σόου, αλλά είμαι ικανοποιημένος για το χρονικό διάστημα που έμεινα σ' αυτό. Ενας μήνας είναι αρκετός. Κάνω καριέρα στο μόντελινγκ και σχεδιάζω να ασχοληθώ με την ηθοποιία. Δεν θέλω το βρετανικό κοινό να με θυμάται απλώς ως έναν reality star».

«Με “ανακάλυψε” το διάσημο μοντέλο Ντέιβιντ Γκάντι, ο οποίος είναι φίλος μου. Εκείνος με έστειλε στη μάνατζέρ του και, πλέον, ανήκουμε και στο ίδιο πρακτορείο. Εχω συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές και φωτογράφους. Κάνω ταξίδια για τη δουλειά μου στην Ισπανία και τη Γερμανία. Στην Ελλάδα δεν έχει τύχει να δουλέψω ως μοντέλο, και το λέω με βαριά καρδιά αυτό. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι δύσκολα στην πατρίδα. Δεν υπάρχουν ευκαιρίες στο μόντελινγκ».

«Μου λείπουν οι γονείς μου και η αδελφούλα μου, που ζουν στην Κρήτη. Μου λείπουν ο ήλιος και η θάλασσα, τα ελληνικά φαγητά, φυσικά. Μου λείπουν οι μπάμιες της μάνας μου με την ωραία σάλτσα ντομάτας, το λεμονάκι και τις πατατούλες (γέλια). Βέβαια, μου λείπει η νοοτροπία των Ελλήνων να ζουν την κάθε στιγμή. Στην Αγγλία όλοι τρέχουν κάτι να προλάβουν και είναι πολυάσχολοι».

«Οι γυναίκες στην Αγγλία δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για μένα μετά την αποχώρησή μου από το reality. Κάθε μέρα παίρνω στο Instagram περίπου 200 μηνύματα, και αυτό είναι πολύ ωραίο αλλά... εντάξει, έχουμε και δουλειές. Όμως, δεν μου λείπουν τα φλερτ. Εχω αρκετά. Απλώς, δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στη ζωή μου, γιατί δεν έχω χρόνο για σχέση» διευκρινίζει. Όσο για τις Ελληνίδες; «Είναι οι ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο! Είναι παθιασμένες, στηρίζουν τους άντρες τους, έχουν αυτοσεβασμό. Είναι κοντά στις οικογένειές τους, πράγμα πολύ σημαντικό για μένα, αφού θεωρώ την οικογένειά μου ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή μου. Οι Ελληνίδες έχουν μεγάλη καρδιά. Επίσης, ξέρουν να μαγειρεύουν. Αυτό δεν το βρίσκεις στις περισσότερες ξένες - ειδικά στις Αγγλίδες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved