Μοντέλο είχε καρκίνο στο στήθος, υπεβλήθη σε ογκοεκτομές και ακτινοβολίες και στέλνει το μήνυμά της
Models

Μοντέλο είχε καρκίνο στο στήθος, υπεβλήθη σε ογκοεκτομές και ακτινοβολίες και στέλνει το μήνυμά της

Διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος (στο πρώτο στάδιο) πριν από περίπου έξι μήνες, υπεβλήθη σε σε δυο ογκοεκτομές αλλά και ακτινοθεραπείες, καταφέρνοντας να βγει νικήτρια.

Ο λόγος για το πρώην μοντέλο Τζανίς Ντίκινσον, που δεν δίστασε από την αρχή της περιπέτειάς της να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της ανοιχτά και να δώσει την δική της μάχη με τον καρκίνο.

Η 61χρονη μιλώντας στην εκπομπή «This Morning» αποκάλυψε πώς στην αρχή νόμιζε ότι ο όγκος είναι αποτέλεσμα της πλαστικής που έκανε:«Οι γιατροί μου έκαναν πολλές εξετάσεις και βρήκαν έναν όγκο. Υπέθεσα πως ήταν από πλαστική στήθους που είχα κάνει στο παρελθόν σε ένα από τα reality shows μου. Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, πέρασα έξι μήνες κάνοντας ακτινοβολίες, κάτι που ήταν πολύ οδυνηρό. Όλα αυτά όμως τελείωσαν και είμαι πλέον ελεύθερη! Νίκησα τον καρκίνο!»

Η ίδια τόνισε πως όταν ενημερώθηκε ότι έχει καρκίνο: «ήμουν μουδιασμένη. Περπατούσα σαν ναρκωμένη. Φοβόμουν για τα παιδιά μου. Ανησυχούσαν πάρα πολύ. Έπειτα πέρασα και μια φάση που πίστευα πως δεν θα είμαι πλέον ελκυστική για τον αρραβωνιαστικό μου αν αφαιρέσω τα στήθη μου, θεωρώντας ότι ένα κομμάτι της θηλυκότητας μου θα εξαφανιζόταν. Εκείνος μου είπε όμως πως “αυτό δεν σε ορίζει. Ο καρκίνος δεν θα σε ορίσει”».

Και τόνισε ότι όταν έκανε την θεραπεία: «υπήρχαν άνθρωποι με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. Τους μιλούσα, τους έφερνα μπισκότα από το σπίτι και συζητούσαμε για τις τελευταίες ταινίες. Προσπαθούσα να βοηθάω τους ανθρώπους που ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την δική μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved