Όμορφη και «επικίνδυνη» η Βίκυ Τζινιέρη
Models

Όμορφη και «επικίνδυνη» η Βίκυ Τζινιέρη

Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή και καλλίγραμμη, αλλά δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Η Βίκυ Τζινιέρη, η οποία κατέκτησε πρόσφατα τον τίτλο ομορφιάς Miss Photomodel GS Hellas 2016, αποκαλύπτει σε καθημερινή εφημερίδα, ότι έχει δείρει άντρα!

«Εντάξει, δεν τον έκανα και μαύρο στο ξύλο. Eνα χαστούκι τού έριξα μόνο. Και φυσικά το άξιζε» λέει. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Αίγιο, η Βίκυ οφείλει το καλοσχηματισμένο κορμί της στον αθλητισμό. Eκανε στίβο όταν ήταν πιτσιρίκα και συνέχισε με βάρη. «Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για μένα. Το ίδιο και η σωστή διατροφή. Αγαπώ το σώμα μου και θέλω να το φροντίζω» εξηγεί.

Παράλληλα με τις σπουδές της πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. «Ασχολούμαι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα. Eχω δοκιμαστεί τόσο σε φωτογραφίσεις όσο και σε επιδείξεις μόδας, και μπορώ να πω ότι το πρώτο μού αρέσει και μου ταιριάζει περισσότερο» σχολιάζει. Στόχος της είναι να ασχοληθεί επαγγελματικά μια μέρα με το αντικείμενο των σπουδών της, αλλά και να διαγράψει μια καλή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved