Ντένια Αγαλιανού: Το τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της: «Σε ευχαριστώ που μου έδωσες και μου δίνεις ζωή»
Models

Ντένια Αγαλιανού: Το τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της: «Σε ευχαριστώ που μου έδωσες και μου δίνεις ζωή»

Το μοντέλο που πήρε μέρος στο Next Top Model βρίσκεται στο Μεξικό και διαπρέπει τόσο στο χώρο της μόδας όσο και στη τηλεόραση.

Η Nτένια Αγαλιανού πριν λίγη ώρα ένιωσε την ανάγκη να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη μαμά της για όλα όσα έχει καταφέρει. H ίδια έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στη προσωπική της σελίδα στο Instagram.

“Μια φορά και έναν καιρό ήταν ενα κοριτσάκι με την μαμά του σε ένα μικρό χωριουδάκι, κάνοντας μεγάλα όνειρα για το μέλλον! Η μαμά της είπε πιστεύω σε εσένα,θα τα καταφέρεις και της έδωσε την καλύτερη ευχή του κόσμου! "Εύχομαι να κάνεις όσα δεν έκανα" 25 χρόνια μετά το κοριτσάκι εκείνο κάνει όλα εκείνα που η μαμά του δεν έκανε .Χιλιάδες όνειρα μικρά η μεγάλα που έχουν γίνει πραγματικότητα χαρη σε εσένα @aggeliki_siganou !Ζω το όνειρο και εκείνο το μικρό κορίτσακι πίστεψε με είναι πολύ υπερήφανο για αυτό που είμαι σήμερα.Σε ευχαριστώ που μου έδωσες και μου δίνεις ΖΩΗ! Με αγάπη η ζωή σου !!!Χρόνια μας πολλά μανούλα ❤️??? #25 #vamospormas #amorypaz #gracias #mama #feliz#gracias #universo P.s Ποτέ μην ακούσεις κάποιον που σου λέει ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα! Στο λέει καποιος που ζει το όνειρο όταν στο παρελθόν του είπαν το ίδιο. Πάλεψε για το όνειρό σου.ΜΠΟΡΕΙΣ!!!Ναι εσύ!!”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved