Περράκη – Μπίρμπας: Ρομαντική Πρωτοχρονιά στο Παρίσι
Models

Περράκη – Μπίρμπας: Ρομαντική Πρωτοχρονιά στο Παρίσι

Ρομανικό ταξίδι στο Παρίσι.

Ο λόγος για την Αναστασία Περράκη και τον σύντροφο της, Χρήστο Μπίρμπα, που ετοιμάζουν ταξίδι στην Πόλη του Φωτός για να υποδεχθούν εκεί τον νέο χρόνο. Το ζευγάρι, που ζει τον απόλυτο έρωτα, είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο.

«Ο Χρήστος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και περνάω τέλεια μαζί του. Ίσως καλύτερα και από ό,τι με κάθε άλλη σχέση που είχα. Είναι ένα απλό παιδί, με πολύ χιούμορ. Με καταλαβαίνει. Παρόλο που δεν μπορούμε να βλεπόμαστε συχνά, γιατί έχω το παιδί, το κατανοεί, με στηρίζει και είναι δίπλα μου» δήλωσε η ξανθιά καλλονή στο «Secret».

Η Αναστασία Περράκη ήταν παντρεμένη με τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο. Οι δυο τους, ύστερα από τρία χρόνια γάμου, αποφάσισαν να χωρίσουν το 2013. Έχουν ένα κοριτσάκι, την Έλενα, η οποία σήμερα είναι επτά ετών. «Η Έλενα πηγαίνει στη Β' Δημοτικού. Έχουμε τρομερή σχέση. Τη λατρεύω και με λατρεύει και προσπαθώ, αν και λείπει πολλές ώρες στο σχολείο, να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, στον ελεύθερο χρόνο μας, γιατί συνήθως τα Σαββατοκύριακα την έχει ο πατέρας της», λέει σε συνέντευξη της στην εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved