Χριστιάνα Γεωργοπούλου: Δε πάει ο νους σας τι πρόταση δέχτηκε η εστεμμένη
Models

Χριστιάνα Γεωργοπούλου: Δε πάει ο νους σας τι πρόταση δέχτηκε η εστεμμένη

Η Χριστιάνα Γεωργοπούλου, που πέρσι κέρδισε τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας στην Ευρώπη σε ψηφοφορία ισπανικού site θεωρείται το απόλυτο «δεκάρι» των εταιρειών μάρκετινγκ.

Μελαχρινή και με αρχαιοελληνική κατατομή προσώπου, είναι το κορίτσι με το οποίο θέλουν να συνεργαστούν όλες οι διαφημιστικές εταιρείες. Η ίδια σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να πετάξει για την Ινδία, η οποία θα αποτελεί τη βάση της για τους επόμενους έξι μήνες.

«Δεν μου είναι εύκολο να αποχωριστώ τη χώρα μου, τους φίλους και την οικογένεια μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν προέκυψε όμως η σχετική πρόταση από το πρακτορείο, είπα "γιατί όχι;". Αυτή την εποχή η Ινδία προσφέρεται για δουλειές. Είμαι έτοιμη να πω ναι στην εμπειρία», δηλώνει στο Πρώτο Θέμα. Και αν η μόδα είναι το επίσημο κίνητρο, το σινεμά παραμένει μια ανοιχτή πρόκληση, ειδικά αν έχεις κάνει σπουδές χορού και ο κινηματογράφος είναι στα μελλοντικά σχέδια σου. «Το Bollywood είναι ο καλύτερος τρόπος για μια ήπια είσοδο στον δύσκολο χώρο του σινεμά», υπογραμμίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved