Από τα playmates και την Μενεγάκη στις «Συμπεθέρες»
Models

Από τα playmates και την Μενεγάκη στις «Συμπεθέρες»

To μόντελινγκ δεν ήταν δική της ιδέα, αλλά της αδελφής της, η οποία έστειλε για εκείνη μία αίτηση σε πρακτορείο μοντέλων.

«Ασχολήθηκα για περίπου 5 χρόνια με το μόντελινγκ. Το έκανα, περισσότερο για να να βγάλω το χαρτζιλίκι μου και έπειτα από προτροπή της αδελφής μου. Η αδελφή μου φταίει, έστειλε μία αίτηση σε ένα πρακτορείο και το ένα έφερε το άλλο. Ποτέ δεν με ενδιέφερε ουσιαστικά, αλλά έβγαλα κάποια χρήματα. Εγώ τότε σπούδαζα στο Πάντειο και ήθελα να γίνω εγκληματολόγος ή μάλλον οι γονείς μου το ήθελαν».

Τα χρόνια όπου εργαζόταν ως μοντέλο βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

«Δούλευα για δύο χρόνια ως μοντέλο στη Μενεγάκη Η Ελένη είναι καθηγήτρια, Είναι σχολείο. Είναι ο ορισμός του επαγγελματία. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τη γυναίκα αυτή. Είναι εξωπραγματικά έξυπνη. Δεν υπάρχει το μυαλό της. Καταλαβαίνει τα πάντα. Ξέρει τι γίνεται στον άλλο όροφο!», λέει στο Πρώτο Θέμα η Στεφανία Γκουρνέλου και συμπληρώνει: «Η Ελένη είναι πολύ δοτική και γενναιόδωρη. Κολλάει με τους συνεργάτες της. Τους βλέπει περισσότερο σαν φίλους της από ότι ως συνεργάτες. Γι' αυτό και προσπαθεί να τους κρατάει κοντά της».

Μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή της Ελένης η Στεφανία αποφασίζει να συμμετάσχει στα playmates του 2011. Ήταν μια εμπειρία που της άφησε πικρή γεύση.

«Δεν ήταν πολύ θετική η εμπειρία. Ενώ πέρασα καλά στις προετοιμασίες, τελικά κατάλαβα ότι δεν είναι αξιοκρατικός ο διαγωνισμός. Μπορεί και να μην τους έκανα βέβαια. Αλλά είδα και άκουσα πράγματα που με έκαναν να καταλήξω στο συμπέρασμα αυτό. Απογοητεύτηκα. Το παράδοξο είναι ότι όταν αποφάσισα να πάω στον διαγωνισμό είχα προαποφασίσει ότι δεν θα συνέχιζα το μόντελινγκ. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Γενικότερα, πιστεύω ότι όταν ένα κορίτσι 17-18 χρονών μπαίνει στον χώρο του μόντελινγκ πρέπει να έχει γερές βάσεις. Παρασύρεσαι και παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Στην περίπτωση μου νομίζω ότι έχω πάρει βάσεις από την οικογένεια μου. Οι γονείς μου είναι συντηρητικοί άνθρωποι και δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω. Πρόσεχα πολύ», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved