Μια Ελληνίδα για τον Louboutin
Models

Μια Ελληνίδα για τον Louboutin

Μια Ελληνίδα, πρωταγωνιστεί στην διαφημιστική καμπάνια του διάσημου οίκου Christian Louboutin.

Γεννημένη στη Γερμανία και με καταγωγή από την Ιεράπετρα, η Ελίζαμπεθ Αρώνη είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στον χώρο του μόντελινγκ. Χάρη σε ένα τυχαίο περιστατικό από το οποίο προέκυψε μία φωτογράφηση, η επαγγελματική της ρότα αλλάζει άρδην.

«Η θεία μου είναι σχεδιάστρια μόδας στη Γερμανία και με είχε πάρει μαζί της σε μια φωτογράφηση για να δω τη διαδικασία προετοιμασίας των μοντέλων, πώς φτιάχνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους. Εκεί με είδαν οι φωτογράφοι και μου πρότειναν να κάνουμε μαζί μια φωτογράφηση. Την κάναμε, εκείνοι έστειλαν τις φωτογραφίες σ' ένα πρακτορείο και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα».

Μέσω ίντερνετ συμμετείχε σε cast του διάσημου οίκου παπουτσιών Louboutin, ο οποίος τελικά την επέλεξε! «Χάρηκα γιατί πάντα θαύμαζα τα παπούτσια και τις τσάντες Louboutin. Ένιωσα τυχερή αλλά και ευτυχής που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια τόσο μεγάλη καμπάνια για την οποία δουλέψαμε με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο».

«Υπάρχουν διαστήματα κατά τα οποία έχω ακόμα και τριάντα cast την ημέρα και τρέχω από τη μία άκρη του Βερολίνου στην άλλη. Όμως δεν με πειράζει, γιατί αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και γνωρίζω πολύ καλά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον χώρο μας», λέει και συνεχίζει: «Στην αρχή πίστευα ότι λόγω της ελληνική καταγωγής οι Γερμανοί θα με κοιτούσαν με μισό μάτι. Στο εξωτερικό, όμως, η δουλειά είναι δουλειά. Το μόνο κριτήριο που θέτουν οι ξένοι είναι αν τους κάνεις».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved