Καυτά φιλιά σε δημόσια έξοδό τους μετά την απόφαση για συγκατοίκηση!
Models

Καυτά φιλιά σε δημόσια έξοδό τους μετά την απόφαση για συγκατοίκηση!

Το πρώτο σοβαρό βήμα στη σχέση τους, που μετράει ήδη δέκα μήνες, αποφάσισαν να κάνουν ο Στέλιος Νιάκαρης που μεσουρανεί στον χώρο του μόντελινγκ και η σύντροφος του, η νεαρή φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Φραγκογιάννη.

Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό μετακόμισε σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Γλυφάδα, όπου πλέον μοιράζεται την καθημερινότητα του. Μπορεί οι δυο τους να είναι πολύ ερωτευμένοι, όμως σίγουρα αυτή η απόφαση θέτει σε νέα βάση και δεδομένα το ειδύλλιο τους, που χαρακτηρίζεται από πολύ πάθος. Η 23χρονη καλλονή, η οποία παράλληλα με τις σπουδές της εργάζεται ως γυμνάστρια, έχει βρει στο πρόσωπο του αγαπημένου της τον ιδανικό σύντροφο. Αλλά κι εκείνος είναι πολύ ερωτευμένος και προστατευτικός μαζί της. «Ταιριάζουν πολύ και περνούν υπέροχα μαζί. Αν και είναι μικροί ακόμη για να σκέφτονται τον γάμο, απολαμβάνουν πολύ τη συγκατοίκησή τους», αποκαλύπτει στη real στενός φίλος τους. Πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε έξοδο του στο μπαρ ρεστοράν «Wall Street», στην Αγία Παρασκευή. Οι δυο τους έγιναν αμέσως το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των θαμώνων, μιας και οι περισσότεροι -κυρίως γένους θηλυκού- αναγνώρισαν τον Στέλιο Νιάκαρη. Άλλωστε το διεθνούς φήμης μοντέλο έχει σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του. Μέχρι σήμερα έχει εργαστεί στις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας και έχει ποζάρει με δημιουργίες σχεδιαστών, όπως οι Versace, Cavalli και Dolce & Gabbanni, ενώ κορυφαία στιγμή της καριέρας του θεωρείται η συνεργασία του με την Κέιτ Μος.
Ο γοητευτικός 27χρονος συνεχίζει με την ίδια επιτυχία την καριέρα του στο εξωτερικό, καθώς είναι περιζήτητος στα μεγάλα σαλόνια μόδας. Όσο για την 23χρονη σύντροφο του, έχει αφοσιωθεί στις σπουδές της, όμως λατρεύει τη γυμναστική και το μόντελινγκ, ενώ προσπαθεί να μοιράζει τον χρόνο της κατάλληλα ώστε να τα προλαβαίνει όλα. Άλλωστε έχει καταστήσει σαφές πως προτεραιότητα της είναι η προσωπική της ζωή και ο σύντροφος της. Αλλά και εκείνος δείχνει να έχει μάτια μόνο για εκείνη. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες διοργάνωσε, μαζί με στενούς της φίλους, ένα πάρτι-έκπληξη σε έξοδο τους. Ανυποψίαστη η Αθηνά είδε ξαφνικά μπροστά της να εμφανίζεται μια υπέροχη τούρτα με κεράκια, τα οποία έσβησε σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved