Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Ο έρωτας, η συγκατοίκηση και τα extreme sports
Models

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Ο έρωτας, η συγκατοίκηση και τα extreme sports

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η Θεσσαλονικιά καλλονή αγαπά πολύ τα «γκάζια», για αυτό και ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ένας... σίφουνας των τεσσάρων τροχών, ο Πατρινός πρωταθλητής των καρτ Μίκης Καλογηράτος.

Γρήγορα η κουκλάρα Ελισάβετ κέρδισε και την καρδιά του κορυφαίου Έλληνα εκπαιδευτή οδήγησης αγωνιστικών αυτοκινήτων, με τον οποίο δεν αποκλείεται να ενωθούν μελλοντικά και με τα δεσμά του γάμου, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» στενός φίλος του αθλητή.

«Ταιριάζουν απόλυτα. Έχουν πολλά κοινά. Εκτός από την αγάπη τους για την ταχύτητα, τους αρέσουν πολύ τα extreme sports, ενώ λατρεύουν τη θάλασσα και τα ζώα. Ο ένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλον. Η Ελισάβετ είναι ένα πολύ low profile κορίτσι, ήρεμη, χαλαρή, και ο Μίκης φροντίζει να την κάνει να νιώθει απόλυτα ασφαλής και ευτυχισμένη. Συζούν στην Αθήνα και πραγματικά είναι το τέλειο ζευγάρι», λέει ο ίδιος άνθρωπος

Το μοντέλο, που αποχώρησε από το «Survivor» με το κεφάλι ψηλά, αφού στο τελευταίο αγώνισμα έδωσε δύο πόντους στην ομάδα των «Μαχητών», θα μπορούσε να ήταν και η νικήτρια αν η ομάδα της δεν την έβγαζε τόσο γρήγορα στον... τάκο προς αποχώρηση.

«Η Ελισάβετ είναι ένα παιδί που πραγματικά πήγε στο Αγιο Δομίνικο για την περιπέτεια! Ποτέ δεν την ενδιέφεραν τα χρήματα, ούτε είχε ανάγκη τη δημοσιότητα, αφού είναι top model και ανήκει σε κορυφαίο πρακτορείο. Μάλιστα, εκτός από τις πασαρέλες, όπου "σαρώνει", είναι και το πρόσωπο μεγάλης τηλεοπτικής διαφημιστικής καμπάνιας γνωστού αναψυκτικού» συμπληρώνει πρόσωπο από το περιβάλλον της πρώην «Μαχήτριας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved