Έγινε μοντέλο στα 63 της κατά… λάθος!
Models

Έγινε μοντέλο στα 63 της κατά… λάθος!

Από τα πανεπιστημιακά έδρανα στις διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας βρέθηκε σχεδόν εν μια νυκτί μια 63χρονη Αμερικανίδα καθηγήτρια, όταν δημοσιογράφοι την μπέρδεψαν με fashionista.

Η Λιν Σλέιτερ, διδάκτωρ του πανεπιστημίου Φόρντχαμ, περίμενε πριν από μερικά χρόνια μια φίλη της για φαγητό έξω από το Lincoln Center, του Μανχάταν, την περίοδο που φιλοξενούνταν εκεί η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
Ξαφνικά την πλησίασαν δύο Ιάπωνες ρεπόρτερ κι άρχισαν να τη φωτογραφίζουν, αφού λόγω του ταγέρ Yohji Yamamoto που φορούσε και της τσάντας Chanel που κρατούσε την πέρασαν για εκπρόσωπο της βιομηχανίας της μόδας. «Με πλησίασαν δύο δημοσιογράφοι από την Ιαπωνία και άρχισαν να μου κάνουν ερωτήσεις. Τους είδαν κάποιοι τουρίστες και σκέφτηκαν ότι ήμουν κάποιο σημαντικό πρόσωπο από τον χώρο της μόδας και άρχισαν και αυτοί να με φωτογραφίζουν. Ξαφνικά μαζεύτηκε ένα τεράστιο πλήθος γύρω μου» λέει σε συνέντευξή της η Σλέιτερ, η οποία εμπνεύστηκε από αυτό το τυχαίο περιστατικό και δημιούργησε το δικό της fashion blog με τίτλο «Accidental Icon» μέσω του οποίου προσπαθεί να δείξει ότι μπορούν να ντύνονται εντυπωσιακά άνθρωποι όλων των ηλικιών. Πολύ σύντομα προσέλκυσε χιλιάδες followers και τράβηξε την προσοχή και εκπροσώπων της βιομηχανίας της μόδας με αποτέλεσμα φέτος τον Ιανουάριο να υπογράψει συμβόλαιο με το γνωστό πρακτορείο μοντέλων Elite London.
Έκτοτε έχει ποζάρει για λογαριασμό πολλών μεγάλων brands, όπως οι Valention, Mango και Commes des Garcons, ενώ συνεχίζει δυναμικά την προώθηση του blog της, το οποίο πρεσβεύει την άποψη ότι ο κόσμος δεν πρέπει να σταματάει να φοράει αυτό που θέλει από μία ηλικία και μετά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved