Ευαγγελία Αραβανή: «Στα καλλιστεία πήγα για την εμπειρία»
Models

Ευαγγελία Αραβανή: «Στα καλλιστεία πήγα για την εμπειρία»

Για την πορεία της στο μόντελινγκ και πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ευαγγελία Αραβανή.

«Το μόντελινγκ το ξεκίνησα πολύ ξαφνικά. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που περνούσαν τον καιρό τους με ένα περιοδικό στο χέρι και φαντάζονταν τον εαυτό τους στις σελίδες του. Μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα μπαλέτου. Τον αγαπούσα τον χορό. Όμως ήρθε η συμμετοχή μου στα Καλλιστεία και άλλαζε την πορεία μου. Θυμάμαι πως πολύ πριν από τον διαγωνισμό ομορφιάς πολλοί με ρωτούσαν αν ήμουν μοντέλο ή αν θα ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Εμένα μου φαινόταν κάτι πολύ μακρινό, έξω από μένα. Το 2005 δήλωσα συμμετοχή στα τότε Καλλιστεία του ΑΝΤ1 έτσι για να δω τι θα καταλάβαιναν όλοι εκείνοι που με προέτρεπαν. Χωρίς να έχω στόχους ή προσδοκίες ότι θα καταφέρω κάτι. Πήγα για την εμπειρία. Τελικά πήρα τον τίτλο της Σταρ Ελλάς», εξιστορεί στο Πρώτο Θέμα.

Τι έμαθε από εκείνη την εμπειρία της;

«Δεν σας κρύβω ότι πριν από τη βραδιά του τελικού ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Δεν μου άρεσε αυτό που εισέπραττα από κάποιες κοπέλες που συμμετείχαν. Ήμουν μαζεμένη και ντροπαλή και δεν είχα πολλά-πολλά με κανέναν. Έβλεπα άλλα κορίτσια να κυκλοφορούν με αέρα, να θεωρούν ότι θα είναι σίγουρακι νικήτριες. Αυτές οι εικόνες με έκαναν να σκεφτώ "τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ; ". Τελικά έμεινα, μάλλον γιατί σκεφτόμουν πως δεν είχα να χάσω κάτι», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved