Τα μοντέλα της Victoria’s Secret αποκαλύπτουν το μεγάλο μυστικό τους- Δείτε τι τρώνε
Models

Τα μοντέλα της Victoria’s Secret αποκαλύπτουν το μεγάλο μυστικό τους- Δείτε τι τρώνε

Αν νομίζετε ότι στερούνται το φαγητό και τρέφονται μόνο με μαρούλι κάνετε μεγάλο λάθος. 

Τα μοντέλα της Victoria’s Secret έχουν βρει τον τρόπο να τρώνε και να διατηρούν το καλλίγραμμο σώμα τους σε φόρμα.

Η Στέλλα Μάξγουελ είναι υπέρ του «τα πάντα με μέτρο». Τρώει ανεπεξέργαστα τρόφιμα, πολλά αυγά, αβοκάντο, σολομό και κοτόπουλο. «Για πρωινό θα φάω scrambled αυγά, αβοκάντο και βρώμη. Λατρεύω τη βρώμη. Ή γιαούρτι με μούσλι. Το μεσημέρι θα φάω σολομό ή ψάρι με σαλάτα. Ή κοτόπουλο με σαλάτα. Το βραδινό μου συνήθως είναι το ίδιο γεύμα με το μεσημεριανό. Πολλή πρωτεΐνη και λαχανικά. Οταν θέλω ένα σνακ θα προτιμήσω αμύγδαλα. Είναι εθιστικά». Η Στέλλα Μάξγουελ, όμως, κάνει σχεδόν καθημερινά ασκήσεις ενδυνάμωσης και στρέτσινγκ: «Γυμνάζομαι πέντε φορές την εβδομάδα, περίπου από μία ώρα».

Η 24χρονη Τζόσεφιν Σκράιβερ, ακολουθεί τον κανόνα του 80/20: προσέχει τι τρώει 80% και ξεφεύγει διατροφικά 20%. «Γυρίζω όλο τον κόσμο λόγω της δουλειάς μου και όταν ταξιδεύω πρέπει να προσέχω τι τρώω. Δεν μπορώ να ζω με μπέργκερ. Ακόμη κι αν δεν παίρνω εύκολα κιλά λόγω γονιδίων, θέλω να τρέφομαι σωστά για να έχω καλή υγεία. Τρώω σωστά το 80% της ημέρας και γυμνάζομαι. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα και θα επιτρέψω μια παρασπονδία μικρή, το 20%. Δεν πιστεύω στη λέξη “δίαιτα”. Πιστεύω στον τρόπο ζωής. Και δεν ακολουθώ γρήγορες δίαιτες που υπόσχονται θαύματα. Δεν θα αποκτήσεις six pack αν κάνεις τριάντα κοιλιακούς. Ακόμη κι αν κάνεις γυμναστική και διατροφή για τρεις μήνες και είσαι σε καλή κατάσταση τη στιγμή που θα τα παρατήσεις το σώμα σου θα αλλάξει σχεδόν αμέσως. Είναι θέμα τρόπου ζωής. Μισώ τον όρο “cheat day”, την ημέρα που θα έχεις ελεύθερο γεύμα. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι ότι κάνεις κάτι αμαρτωλό αν φας ένα μπέργκερ. Για μένα προέχει να ξέρει κανείς τα θρεπτικά συστατικά κάθε φαγητού που καταναλώνει. Αν φας τους σωστούς υδατάνθρακες, θα σου δώσουν τόση ενέργεια που θα βγάλεις μια δύσκολη μέρα σαν πρωταθλητής. Το πρωί τρώω αυγά, σπανάκι και μαύρο ρύζι. Το μεσημεριανό μου αποτελείται από πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και ρύζι. Προσπαθώ να αποφεύγω τους υδατάνθρακες γιατί μου φέρνουν υπνηλία. Τα σνακ μου είναι φρούτα, καρότα και ξηροί καρποί. Καλό είναι να βρεις τι σου ταιριάζει ως προπόνηση. Σε μια καλή εβδομάδα θα πάω γυμναστήριο πέντε φορές, αλλά υπάρχουν εβδομάδες που προλαβαίνω τρεις προπονήσεις ή και καμία. Γυμνάζομαι περίπου από μία ώρα και κάνω πολλά βάρη. Θα κάνω cardio μία ή δύο φορές την εβδομάδα».

Η 22χρονη Κέλι Γκέιλς κρατάει ημερολόγιο διατροφής: «Κάθε μέρα μετά τη γυμναστική μου φτιάχνω πράσινους χυμούς με λεμόνι, τζίντζερ, σέλερι, αγγούρι, σπανάκι, σπιρουλίνα, kale, μαϊντανό. Μετά το πρωινό μου θα φάω 20 γραμμάρια μαύρης ακατέργαστης σοκολάτας για ενέργεια. Το μεσημεριανό μου θα είναι μια μεγάλη πράσινη σαλάτα με μπρόκολο, σπανάκι, αβοκάντο, κολοκυθάκια και αρακά. Το βραδινό φτιάχνω μακαρόνια από κολοκύθια και κάνω σπιτική σάλτσα με τοματάκια και pesto. Το πρωί φτιάχνω ομελέτα από ασπράδια χωρίς λάδι με βασιλικό και τομάτες. Στις πτήσεις και τα ταξίδια παίρνω ταπεράκια με σπιτικό φαγητό».

Τέλος, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Αντριάνα Λίμα εδώ και δέκα χρόνια κάνει μποξ και όταν θέλει να χάσει λίπος κάνει καθημερινά επί ενάμιση μήνα σκοινάκι. «Στρατιωτική πειθαρχία και συνέπεια θέλει για να είσαι fit. Εξι γεύματα ημερησίως και έξι προπονήσεις την εβδομάδα», λέει η Βραζιλιάνα. Η Λίλι Αλντριτζ κάνει μπαλέτο χρόνια. Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ορκίζεται στο μάθημα «Brazil Butt Lift» (πολλά squats). Η Τζόαν Σμολς κάνει kickboxing, muay thai και pilates. Η Μάρθα Χαντ τρώει κρέας και αυγά σε κάθε της γεύμα. Αποφεύγει τα λαχανικά για να μένει στεγνή. Η Μπρίτζετ Μάλκολμ είναι vegetarian και δεν πίνει ποτέ αλκοόλ, ούτε τρώει ζάχαρη. Ακολουθεί την ιαπωνική αρχή «Hara hachi bu», που συμβουλεύει να τρώμε μέχρι να αισθανθούμε 80% χορτάτοι. Η 22χρονη Ρέιτσελ Χίλμπερτ έχει κόψει το αλάτι, μαγειρεύει καθημερινά και τρώει σχεδόν πάντα ψάρι ή κοτόπουλο με σπανάκι, σπαράγγια, μανιτάρια και καρότα στον ατμό. Τα αγαθά κόποις κτώνται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved