Σοφία Χαρμαντά: Το modeling, η καριέρα στο εξωτερικό και οι σπουδές
Models

Σοφία Χαρμαντά: Το modeling, η καριέρα στο εξωτερικό και οι σπουδές

Οι πασαρέλες, οι φωτογραφικοί φακοί, οι πόζες και τα editorials μόδας ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό για τη νεαρή Σοφία Χαρμαντά

Το εντυπωσιακό μοντέλο δεν ονειρευόταν παιδιόθεν τον εαυτό του στο fashion industry, δεν ήθελε να διανύσει χιλιόμετρα σε πασαρέλες ούτε και φωτογραφιζόταν αυτάρεσκα μπροστά στον καθρέφτη του, αν και προφανώς διέθετε τα προσόντα για όλα τα παραπάνω. Μόνο αφότου ξεκίνησε να σπουδάζει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ στον ελεύθερο χρόνο της - κι αυτό γιατί ήταν ένα επικερδές χόμπι. Ηταν, όμως, τόσο καλή ώστε γρήγορα η part time δουλειά της έγινε εργασία πλήρους απασχόλησης Πλέον η Χαρμαντά είναι περιζήτητο μοντέλο τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Μολονότι είναι αρκετά νέα στον χώρο, έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει εντός, μα και εκτός των συνόρων. Πριν από λίγο καιρό έγινε το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των καταστημάτων καλλυντικών Limoni στην Ιταλία, οι προτάσεις για φωτογραφήσεις από τα εγχώρια περιοδικό πέφτουν βροχή, ενώ φέτος αποφάσισε να δοκιμάσει και την τύχη της στην Αμερική. Γεννημένη στην Αθήνα, η Χαρμαντά δεν αρνείται πως της αρέσει και να τη θαυμάζουν, και να της το λένε. Αλλωστε, η ίδια δίνει τις καλύτερες αφορμές μέσα από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved