Κάτια Ζυγούλη: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν στερήθηκα τίποτα και βέβαια πήρα αρκετά κιλά»
Models

Κάτια Ζυγούλη: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν στερήθηκα τίποτα και βέβαια πήρα αρκετά κιλά»

Η μόδα παραμένει η μεγάλη αγάπη της ζωής της.

«Πάντα ενημερώνομαι και με εξιτάρουν το πάθος και η δημιουργική διαδικασία των ανθρώπων της μόδας μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το θεωρώ υγιές που τα τελευταία υπάρχει μια στροφή σε έμπειρα μοντέλα, ακόμα και σε πιο ώριμες -για τα δεδομένα του μόντελινγκ- ηλικίες. Χαίρομαι που τα μοντέλα του σήμερα έχουν σώματα πιο φυσιολογικά, με θηλυκότητα και φυσική ομορφιά», αναφέρει η Κάτια Ζυγούλη στο Marie Claire.

Από τη διεθνή καριέρα της κρατά «τα ταξίδια και την επαφή με τους ανθρώπους της μόδας. Κάθε μέρα σε άλλη πόλη, σε άλλη χώρα γνώριζα συνεχώς νέους ανθρώπους. Δεν ξεχνώ την πρώτη μου δουλειά στο Παρίσι! Μόλις είχα φτάσει και με επέλεξαν αμέσως για την κεντρική καμπάνια του αρώματος που λάνσαρε ο οίκος Dupont. Στο γραφείο όλοι πανηγύριζαν που πήραμε τη δουλειά, αλλά ενώ ήμουν πολύ μικρή και στα πρώτα μου βήματα για να αντιληφθώ το πόσο σημαντικό ήταν».

Είναι δύσκολο για ένα μοντέλο να βλέπει το σώμα του να αλλάζει με την εγκυμοσύνη;

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν στερήθηκα τίποτα και βέβαια πήρα αρκετά κιλά. Ήθελα να το ευχαριστηθώ, αφού μέχρι τότε ήμουν σε διαρκή προσοχή με το σώμα μου λόγω της δουλειάς μου. Μετά το τρίτο παιδί αποφάσισα να ξεκινήσω συστηματική γυμναστική. Παράλληλα ξεκίνησα και πρόγραμμα διατροφής και κατάφερα να επαναφέρω το σώμα μου. Μου έδωσε ευχαρίστηση και αυτοπεποίθησή. Ολα είναι θέμα απόφασης», λέει και καταλήγει:

«Να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε. Να ονειρευόμαστε χωρίς να καταπιεζόμαστε και να καταπιέζουμε τους γύρω μας γιατί όταν θέλουμε κάτι πραγματικά, θα συμβεί». Πώς της φαίνεται η προσφώνηση «κυρία Ρουβά»; «Τιμή μου», απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved