Το κορίτσι με τα τατουάζ
Models

Το κορίτσι με τα τατουάζ

Ο κόσμος των τατουάζ γοήτευσε την Ανθή Παρασκευαϊδου από πολύ νωρίς στη ζωή της - αν και αυτά ήρθαν δεύτερα, καθώς η αρχική της παρόρμηση ήταν τα τρυπήματα.

Ήθελε να γίνει piercer καθώς το piercing είχε ήδη δοκιμάσει στο ίδιο της το κορμί και μάλιστα πολλάκις. Ωστόσο, τα τατουάζ τελικά την κέρδισαν. Η Ανθή είναι φυσικό ταλέντο και ζωγράφιζε από τότε που θυμάται τον εαυτό της.

«Μικρό κοριτσάκι καθόμουν με τις ώρες και έφτιαχνα ζωγραφιά με τα μολύβια μου. Όταν μεγάλωσα, αντιλήφθηκα ότι η ζωγραφική είναι ένας δημιουργικός τρόπος έκφρασης για κάποιον ντροπαλό σαν εμένα. Επειδή ήμουν και επαναστατική φύση, όμως, αντί να δώσω εξετάσεις στη σχολή Καλών Τεχνών γράφτηκα σε σχολή αισθητικών, με ειδίκευση στα τατουάζ», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Σήμερα στα 25 της χρόνια έχει καταφέρει να συνδυάζει τη τέχνη της με το μόντελινγκ.

«Οταν ήμουν μικρή, κάποιοι υπονοούσαν ότι δεν κάνω για μοντέλο. Η ίδια η ζωή τους διέψευσε. Επειδή δεν θέλω να περάσω κάποιο λανθασμένο μήνυμα, τονίζω ότι δεν απέκτησα τέτοιο σώμα από δίαιτα και στερήσεις. Είναι έτσι ο σωματότυπος μου εκ φύσεως γι ' αυτό και δηλώνω αντίθετη στις στερήσεις που έχουν γίνει μάστιγα και οδηγούν στην ανορεξία», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved