Η Σοφία Χατζηπαντελή που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ ανατρέπει τα στερεότυπα
Models

Η Σοφία Χατζηπαντελή που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ ανατρέπει τα στερεότυπα

Ένα μοντέλο κατάφερε να γίνει viral χάρη στα πολύ πυκνά φρύδια της!

H Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία αρνείται να πειράξει το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου της, έχει γίνει όπως αναφέρει η espresso, διάσημη για το κίνημα #UnibrowMovement, απασχολώντας διεθνή μέσα, όπως το «People» και το «Harper’s Bazaar», που την έχουν φιλοξενήσει στις σελίδες τους. Το νεαρό μοντέλο και φοιτήτρια μάρκετινγκ σηκώνει το δικό της... λάβαρο στην επανάσταση κατά των παγιωμένων προτύπων της αψεγάδιαστης ομορφιάς.

Η Χατζηπαντελή, με περισσότερους από 46.000 followers στο Instagram, προωθεί ένα είδος ομορφιάς μακριά από κάθε στερεοτυπική αντίληψη για το πώς πρέπει να είναι τα όμορφα πρόσωπα, και φυσικά έχει πολλούς υποστηρικτές, αλλά και πολλούς πολέμιους

«Πάντα τη λάτρευα και πίστευα ότι είναι όμορφη. Θυμάμαι, όταν πήγαινα σχολείο, έκανα μια εργασία για εκείνη πριν ακόμα αρχίσω να έχω τα σημερινά φρύδια μου. Το να μάθω την ιστορία της αδιαμφισβήτητης “βασίλισσας” των ενωμένων φρυδιών μού έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση» δηλώνει η Χατζηπαντελή σε ένα πρόσφατο αφιέρωμα που έκανε για εκείνη το αμερικανικό «Harper’s Bazaar».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved