Κλέλια Ανδριολάτου: «Από μικρή έβλεπα την ενασχόληση μου με το μόντελινγκ περισσότερο ως χόμπι»
Models

Κλέλια Ανδριολάτου: «Από μικρή έβλεπα την ενασχόληση μου με το μόντελινγκ περισσότερο ως χόμπι»

Η Κλέλια Ανδριολάτου, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της ψυχολόγου στην επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο», όπου έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική, είναι το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας γνωστού οίκου κοσμημάτων.

«Ξεκίνησα με παιδικούς καταλόγους στη Θεσσαλονίκη και στα 14 μου ήδη πηγαινοερχόμουν Αθήνα - Θεσσαλονίκη με την Ελενα Χριστοπούλου για δουλειές με τα περιοδικά μόδας», αναφέρει στο Πρώτο Θέμα.

«Είχα πάει επίσης κάποιες εβδομάδες στο Παρίσι, ενώ έκανα και διάφορες δουλειές στο Λονδίνο, όπως μια παγκόσμια καμπάνια για καλλυντικά. Γενικά ασχολήθηκα περισσότερο με το πρόσωπο και φωτογραφήσεις μόδας, καθώς λόγω ύψους δεν μπορώ να κλείσω δουλειές για πασαρέλα. Είμαι 1,67 και τα κορίτσια για πασαρέλα είναι από 1,80 και πάνω. Φυσικά, από μικρή έβλεπα την ενασχόληση μου με το μόντελινγκ περισσότερο ως χόμπι παρά ως μελλοντικό μου επάγγελμα.

Οταν δοκιμάζεις πράγματα, αντιλαμβάνεσαι αν κάτι σου πάει ή όχι. Εμένα μου ταίριαζε αλλά όχι ώστε να γίνει το βασικό βιοποριστικό μου επάγγελμα. Μέσα από το μόντελινγκ, ωστόσο, ήρθα σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και απέκτησα εμπειρίες», σημειώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved