My Style Rocks: Τζόρτζια Βαϊνά: Από το «Παζάρι» στα Playmate και στο «Όλα»
Models

My Style Rocks: Τζόρτζια Βαϊνά: Από το «Παζάρι» στα Playmate και στο «Όλα»

Μπορεί να είχαμε χάσει τα ίχνη της ωστόσο επέστρεψε και πάλι και μάλιστα πολύ δυναμικά αφού με τις εμφανίσεις της στο Μy style Rocks κερδίζει καθημερινά της εντυπώσεις.

Η 34χρονη σήμερα Τζόρτζια έκανε καριέρα στο μόντελινγκ ως Γωγώ Βαϊνά.

Εχει σπουδάσει νηπιαγωγός, ασχολείται με το styling και φτιάχνει δικά της κοσμήματα. Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2006 της άνοιξε τις πόρτες της τηλεόρασης, με πρώτη αυτήν του Alpha, καθώς η Γωγώ έπιασε δουλειά στο «Πιο μεγάλο παζάρι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Εναν χρόνο μετά ο τίτλος «Super Star» που κέρδισε στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate 2007 της εξασφάλισε μια θέση στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Ολα», παράλληλα με τα fashion shows και τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Από την πρώτη στιγμή είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τις χυμώδεις καμπύλες και το καλογυμνασμένο σώμα της. Το όνειρό της, όπως αναφέρει η espresso, είναι να αποκτήσει δική της εκπομπή δεν έχει γίνει πραγματικότητα μέχρι στιγμής, ούτε όμως και το να ασχοληθεί με τα παιδιά, με την ιδιότητα της νηπιαγωγού. Πλέον θέλει να δημιουργήσει τη δική της συλλογή με τσάντες.

Με τη Ραμόνα είναι φίλες από την περίοδο που έκαναν μαζί μόντελινγκ και μένει να δούμε αν θα παραμείνουν και βγαίνοντας από το ριάλιτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved