Έσφαξαν μοντέλο στην Τζαμάικα
Models

Έσφαξαν μοντέλο στην Τζαμάικα

Νέα στοιχεία στο φως για τη δολοφονία του 26χρονου μοντέλου.

Άτομο από τον στενό κύκλο της κόρης τους υποπτεύονται οι γονείς νεαρού μοντέλου από τη Νέα Υόρκη, η οποία βρέθηκε με κομμένο τον λαιμό στην Τζαμάικα. Η 26χρονη Ντεζιρέ Γκίμπον, η οποία ονειρευόταν να γίνει σκηνοθέτρια και εργαζόταν ως μπαργούμαν σε τουριστικό θέρετρο -της Τζαμάικα για να μαζέψει χρήματα για τις σπουδές της στις ΗΠΑ, εντοπίστηκε νεκρή σε θάμνους επαρχιακού δρόμου κοντά στην πόλη Μοντέγκο Μπει και αναγνωρίστηκε από συγγενείς της, που είναι ιδιοκτήτες τοπικού ξενοδοχείου.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε συλλήψεις και οι ντετέκτιβ δηλώνουν άγνοια ακόμη και για το πιθανό κίνητρο του δολοφόνου. Η οικογένεια της αναγκάστηκε να κάνει διαδικτυακό έρανο για να μαζέψει το ποσό των 18.500 ευρώ που απαιτούνταν για να ταξιδέψουν από τη Νέα Υόρκη στην Τζαμάικα και να επαναπατρίσουν το πτώμα της.

«Η λέξη συντετριμμένοι είναι λίγη για να περιγράψει πώς νιώθουμε» δήλωσε η μητέρα της Αντρέα Κάλι-Γκίμπον, προσθέτοντας ότι η κόρη της ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη για να γίνει σκηνοθέτρια τουριστικών ντοκιμαντέρ. Τόσο η ίδια όσο και ο Τζαμαϊκανός σύζυγος της πιστεύουν ότι η Ντεζιρέ γνώριζε και εμπιστευόταν τον δολοφόνο της, καθώς η 26χρονη έφυγε ξαφνικά από το θέρετρο στο οποίο εργαζόταν χωρίς να πάρει μαζί της χρήματα ή την ταυτότητα της.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved