Αυτή είναι η νέα Μις Κρήτη
Models

Αυτή είναι η νέα Μις Κρήτη

Μια κούκλα είναι η νέα Μις Κρήτη. Πρόκειται για την Μαριάννα Φραγκιαδάκη, η οποία διαθέτει πτυχίο Αισθητικής και Πληροφορικής.

«Τερμάτισε» πρώτη στον 38ο Πανκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή 14 φιναλίστ από το μεγαλύτερο νησί της χώρας μας.

«Συγκινήθηκα όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα. Το περίμενα ότι θα ήμουν στην πρώτη τριάδα, αλλά σίγουρα δεν περίμενα την πρωτιά» λέει στην «Espresso» η καλλονή από το Ηράκλειο και συμπληρώνει ότι ήταν όνειρο της από μικρή να λάβει μέρος σε καλλιστεία. «Φέτος το αποφάσισα γιατί είμαι πιο συνειδητοποιημένη και έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου. Φυσικά, είχα δίπλα μου τη μητέρα μου, στην οποία οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη της! Τη λένε κι αυτή Μαριάννα και μοιάζουμε πολύ»

«Δεν αντιμετώπισα τέτοιες καταστάσεις στα καλλιστεία, αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους!» σημειώνει η 24χρονη Μαριάννα, στην οποία αρέσει πολύ ο χωρος της μόδας και θέλει να ασχοληθεί με αυτόν συνδυαστικά με το αντικείμενο των σπουδών της. «Γνωρίζω ότι είναι παράξενος χώρος, αλλά μου αρέσει το μόντελινγκ. Με τον τίτλο Μις Κρήτη μπορώ να λάβω μέρος και στον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς! θα το κάνω! θέλω να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου και σε έναν μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς» λέει και προσθέτει ότι εκτός από την ομορφιά ρόλο παίζει και η προσωπικότητα: «Η ομορφιά είναι κάτι που βλέπεις και σε εντυπωσιάζει. Οταν όμως δεν υπάρχει καλός χαρακτήρας, ακυρώνονται όλα! θεωρώ ότι βοήθησε και η προσωπικότητα μου στο να κερδίσω στα καλλιστεία». Οσο για την προσωπική της ζωή; Η Μαριάννα είναι ελεύθερη κι ωραία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved