Ντάρια Τουρόβνικ: Η συνεργασία της με τον Γκοτιέ και οι σπουδές της
Models

Ντάρια Τουρόβνικ: Η συνεργασία της με τον Γκοτιέ και οι σπουδές της

Η Ντάρια Τουρόβνικ μιλάει για την καριέρα της στον χώρο της μόδας και τη συνεργασία της με τον Γκοτιέ στην τελευταία του επίδειξη στο Μουσείο Μπενάκη. 

Η Ντάρια Τουρόβνικ μεγάλωσε στην Κύπρο από Ρώσσο πατέρα και Ουκρανή μητέρα. Ο δρόμος για την μόδα άνοιξε όταν τυχαία συνάντησε έναν μάνατζερ στην Λευκωσία και της έδωσε την κάρτα του. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως η Βασίλης Ζούλιας, ο Ζαν Πολ Γκοτιέ και ο Oscar de la Renta.

Το 20χρονο μοντέλο μίλησε στο Πρώτο Θέμα για την καριέρα και τις σπουδές της. «Η ενασχόληση μου με την μόδα μου χάρισε ένα υπέροχο ταξίδι εμπειριών. Είναι άκρος τιμητικό να σε επιλέγουν οι καλύτεροι. Η συνεργασία του με τον Γκοτιέ ήταν μεγάλη έκπληξη. Και ο ίδιος τόσο αναγνωρισμένος και τόσο μα τόσο απλός. Ξαφνιάστηκα ευχάριστα».

Η Ντάρια Τουρόβνικ σπουδάζει τουριστικά επαγγέλματα και προσπαθεί να τα προλάβει όλα, αλλά δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στο μόντελινγκ. «Δυστυχώς με τα ωράρια μου δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ όσο πρέπει με τις φοιτητικές μου υποχρεώσεις. Στη μόδα σου προσφέρονται ευκαιρίες, αν δεν τις δεχτείς όμως την κατάλληλη στιγμή, είναι δύσκολο να υπάρξει εξέλιξη στην καριέρα σου. Κι εγώ θέλω να προχωρήσω στον χώρο αξιοποιώντας στο έπακρο δυνατότητες και δεδομένα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved