Τάσος Κυριακόπουλος: Η καριέρα στο εξωτερικό και οι ρατσιστικές συμπεριφορές που δέχτηκε ως Έλληνας
Models

Τάσος Κυριακόπουλος: Η καριέρα στο εξωτερικό και οι ρατσιστικές συμπεριφορές που δέχτηκε ως Έλληνας

Ο Τάσος Κυριακόπουλος «σαρώνει» στις πασαρέλες του εξωτερικού και οι συνεργασίες του με μεγάλους οίκους μόδας σε Ελλάδα και Αμερική. Το τοπ μόντελ αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο gossip-tv.gr μιλώντας για την καριέρα του και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Έχεις καταφέρει από νεαρή ηλικία να συνεργαστείς με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό και να «σαρώσεις» στις διεθνείς πασαρέλες. Πόσο δύσκολη είναι αυτή η πορεία;

Η πορεία αυτή είναι πολύ δύσκολη και θέλει πολλές θυσίες αλλά αξίζει να τις κάνει κάποιος που είναι αληθινά ερωτευμένος με τη μόδα.

Τα τελευταία χρόνια μοιράζεις τη ζωή σου ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή την περίοδο σε πετυχαίνουμε στην Ελλάδα. Τι ετοιμάζεις και για πόσο καιρό θα μείνεις εδώ;

Τα τελευταία χρόνια μοιράζω το χρόνο μου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ποιο πολύ Μιλάνο, Φλωρεντία και Μαϊάμι. Στο Μαϊάμι κάνω και art dealing! Ταξιδεύω σχεδόν σε όλο τον πλανήτη. Θα είμαι στην Παγκόσμια Έκθεση Χαλιού στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Μέχρι τότε απολαμβάνω την πανέμορφη Αθήνα με μικρά διαλείμματα. Στόχος μου είναι τα επόμενα χρόνια να γυρίσω και να μείνω στην Αθήνα καθώς συνειδητά τη θεωρώ την ομορφότερη πόλη του κόσμου.

Το μόντελινγκ και ο χώρος της μόδας γενικότερα πώς είναι τη σημερινή εποχή στην Ελλάδα και τι διαφορές έχει με το εξωτερικό;

.Στην Ελλάδα υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες για τη μόδα. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην ίδια θέση με το Παρίσι, το Λονδίνο και το Μιλάνο με έξυπνες κινήσεις management και να υπάρξουν τεράστια έσοδα στη χώρα μας.

Πόσο εύκολο είναι για έναν Έλληνα να κάνει καριέρα στο εξωτερικό; Τι αντιμετώπιση υπάρχει έξω;

Στο εξωτερικό υπάρχουν διαφόρων ειδών αντιμετωπίσεις. Μου έχουν τύχει αντιμετωπίσεις θαυμασμού αλλά και ρατσιστικές στη Γερμανία. Δυστυχώς τα γερμανικά Μέσα έχουν επηρεάσει αρνητικά τους Γερμανούς εναντίον μας.

Είναι πολύ δύσκολο για έναν Έλληνα να ενταχθεί σε τέτοιες συνθήκες αλλά εγώ ειλικρινά θαυμάζω όποιον το προσπαθεί και πιο πολύ τα νέα παιδιά. Η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια θα είναι πρωταγωνιστής στη μόδα. Τα νέα πρόσωπα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 16-19 είναι καταπληκτικά και τα στηρίζω στον δύσκολο αγώνα τους.

Τελευταία πολλοί διάσημοι σε Ελλάδα και Αμερική αποκαλύπτουν ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας τους. Εσύ έχεις αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση και αν ναι πώς την αντιμετώπισες;

Σεξουαλική παρενόχληση δεν μου έχει συμβεί. Είμαι πολύ αυστηρός σε ότι έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Μόνο όμορφα κοπλιμέντα έχω δεχτεί σχετικά με τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό μου.

Είσαι αρκετά μικρός ακόμα αλλά όπως γνωρίζουμε το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης. Τι θα ήθελες να κάνεις μετά από αυτό;

Διαφωνώ πως το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης ειδικά στον άντρα. Λήγουν μόνο τα προϊόντα στο super market όχι τα μοντέλο. Ασχολούμαι επίσης με το κομμάτι του art και τουluxury καθώς σχετίζονται με τη μόδα και είμαι ανοιχτός σε ελληνικές προτάσεις με προοπτική καθώς στηρίζω όλες τις αξιόλογες προσπάθειες στην Ελλάδα.

Μια ανάσα πριν τις γιορτές! Πού θα περάσεις τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;

Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω στο Μιλάνο και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved