Μαρία Καλάβρια: «Τα πράγματα στο εξωτερικό ήταν πολύ καλύτερα»
Models

Μαρία Καλάβρια: «Τα πράγματα στο εξωτερικό ήταν πολύ καλύτερα»

Πολλά μοντέλα έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της τηλεόρασης. Άλλες τα έχουν καταφέρει να κάνουν καριέρα και στην μικρή οθόνη και άλλες όχι. Η Μαρία Καλάβρια στο ξεκίνημά της, σκέφτηκε ποτέ την πιθανότητα να ασχοληθεί με την παρουσίαση;

«Ήμουν περισσότερο κορίτσι των fashion shows ίσως επειδή ήμουν ψηλή και πολύ αδύνατη. Έκανα λοιπόν περισσότερο φωτογραφίσεις και πασαρέλα. Επειδή σταμάτησα στα 24 μου για να παντρευτώ, η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να σκεφτώ την εξέλιξη μου σε κάποιον άλλο χώρο. Σίγουρα, εάν συνέχιζα την καριέρα μου, δεν θα ήμουν στην Ελλάδα, θα ήμουν στο εξωτερικό και θα συνέχιζα το μόντελινγκ» τόνισε στο TV Έθνος.

-Δεν σου αρέσει η τηλεόραση;

«Μου αρέσει και πιστεύω ότι «το έχω», και έχω άνεση μπροστά στον φακό. Απλά δεν θα ήταν στις προτεραιότητες μου.»

-Πώς αποφάσισες να φύγεις για το Μιλάνο;

«Τα πράγματα στο εξωτερικό ήταν πολύ καλύτερα. Πιο μεγάλοι οίκοι, περισσότερες δουλειές. Έχω κάνει Armani, Calvin Klein, Ferre»

-Είναι πιο ανταγωνιστικό, ωστόσο, το εξωτερικό.

«Είναι. Τα πράγματα είναι πολύ πιο επαγγελματικά από ό,τι στην Ελλάδα. Τα γραφεία ήταν πιο οργανωμένα. Σου έδινε μια άλλη δυναμική για περισσότερες γνωριμίες, ώστε να πετύχεις πιο γρήγορα τον στόχο σου.»

-Ήταν πράγματι τόσο εξωφρενικά υψηλές οι αμοιβές για ένα και μόνο catwalk τα χρόνια που ανθούσε το ελληνικό μόντελινγκ;

«Πολλά χρήματα, ναι, πάρα πολλά χρήματα. Ήταν βέβαια και λιγότερα τα μοντέλα, δεν ήταν αυτό το πράγμα που συμβαίνει σήμερα. Τότε ήταν 10-15 κοπέλες που δούλευαν συνέχεια. Ήταν συγκεκριμένες οι τιμές. Για παράδειγμα, αν κάποιος τώρα παίρνει 100 ευρώ για να κάνει ένα σόου, τότε θα έπαιρνε 2.000.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved