Η Τζίτζι Χαντίντ στα «δίχτυα» του Χασιμότο
Models

Η Τζίτζι Χαντίντ στα «δίχτυα» του Χασιμότο

Επίθεση στα trolls του διαδικτύου, που κατά καιρούς την έχουν κρίνει είτε για την πολύ αδύνατη είτε για την πολύ «γεμάτη» σιλουέτα της,

εξαπέλυσε η Τζίτζι Χαντίντ, αποκαλύπτοντας τη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με τη θυρεοειδίτιδα Χασιμότο.

Αμέσως μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα του Τζέρεμι Σκοτ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, το 22χρονο top model, σύμφωνα με την espresso, έκανε μια σειρά από οργισμένα tweets, στα οποία αποκάλυψε το μέχρι πρότινος άγνωστο πρόβλημα υγείας της.

«Οσοι ασχολείστε με το πόσο έχει αλλάξει το σώμα μου όλα αυτά τα χρόνια πιθανότατα δεν γνωρίζετε ότι, όταν ξεκίνησα στα 17 μου, δεν είχα διαγνωστεί ακόμα με Χασιμότο. Για όσους με αποκαλούσατε πολύ χοντρή για τη βιομηχανία της μόδας, αυτό που βλέπατε ήταν φλεγμονή και κατακράτηση υγρών» έγραψε χαρακτηριστικά για την αυτοάνοση διαταραχή του θυρεοειδούς που την ταλαιπωρεί. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και πως συμμετείχε σε ένα πείραμα ολιστικής ιατρικής που τη βοήθησε να εξισορροπήσει τις τιμές του θυρεοειδούς της.

«Σας παρακαλώ, ως χρήστες των social media και ως ανθρώπινα όντα γενικότερα, να μάθετε να έχετε περισσότερη κατανόηση για τους άλλους και να γνωρίζετε ότι ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε όλη την αλήθεια πίσω από κάτι. Χρησιμοποιήστε όλη την ενέργειά σας για να ανεβάσετε αυτούς που θαυμάζετε, αντί για να γίνεστε απάνθρωποι με αυτούς που δεν θαυμάζετε» πρόσθεσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved