Ντιάνα Χομπζίλα: Το μοντέλο έγινε ευρέως γνωστό μετά την συμμετοχή του Βασιλάκου στο Nomads
Models

Ντιάνα Χομπζίλα: Το μοντέλο έγινε ευρέως γνωστό μετά την συμμετοχή του Βασιλάκου στο Nomads

Η Ντιάνα Χομπζίλα γεννήθηκε στην Ρουμανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 10 ετών.

Το 19χρονο μοντέλο κέντρισε με την εμφάνιση της τους bookers και έτσι σύντομα αναδείχθηκε μέσα από μεγάλες συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας.

Ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστή, όταν ο σύντροφος της Παναγιώτης Βασιλάκος πήρε μέρος στο Nomads. «Η μόδα μου άρεσε από παιδί. Στο σχολείο ήμουν από τα κορίτσια που ξόδευαν ατελείωτες ώρες για να αποφασίσουν τι θα φορέσουν. Αυτός ήταν και ο μόνιμος πονοκέφαλος της μητέρας μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα. Όταν μου συνέβη άλλαξε η ζωή μου» είπε στο Πρώτο Θέμα.

Μπορεί να γνωρίζει επιτυχία στον χώρο της μόδας και να έχει περπατήσει στην πασαρέλα με δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, των MI-RO , του Βρεττού Βρεττάκου και άλλων κρατάει χαμηλό προφίλ. «Ζούμε σε μια εποχή που κάποιοι μιλούν περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Εγώ, αντιθέτως , επιδιώκω να προβάλλομαι μέσα από τη δουλειά μου. Τα πάντα στο μόντελινγκ κρίνονται όχι μόνο από την ομορφιά αλλά και από τον επαγγελματισμό σου. Κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με ξένα πρακτορεία και πελάτες το αντιλαμβάνομαι όλο και περισσότερο. Για να έχεις διάρκεια οφείλεις να δουλεύεις σαν σκυλί»

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον σύντροφό της μοντέλο και επιχειρηματία στο Real Estate, Παναγιώτη Βασιλάκο. «Δεν μας αρέσει να μιλάμε για τη σχέση μας, όμως, δεν την κρύβουμε κιόλας. Γιατί να κρύψεις κάτι τόσο ωραίο που σου συμβαίνει; Στα social media ανεβάζουμε πολλές κοινές μας φωτογραφίες από την καθημερινότητα αλλά και τις δουλειές μας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved