Τα τοπ μόντελ της ελληνικής μόδας που «έκλεψαν» καρδιές την δεκαετία του ’90
Models

Τα τοπ μόντελ της ελληνικής μόδας που «έκλεψαν» καρδιές την δεκαετία του ’90

Την δεκαετία του ’90 υπήρξαν κορυφαία τοπ μόντελ στη χώρα μας και συνεχίζουν να μας απασχολούν μέχρι σήμερα για τα επαγγελματικά τους αλλά και για τα προσωπικά τους. Ανάμεσά τους η Βίκυ Κουλιανού, η Ρέα Τουτουντζή, η Τζένη Μπαλατσινού, η Νίκη Κάρτσωνα, η Ειρήνη Σκλήβα, Νόνη Δούνια κ.α.

Ρέα Τουτουνζή: Στέφθηκε Σταρ Ελλάς στο διαγωνισμό ομορφιάς του 1994. Στη χρυσή δεκαετία του ελληνικού μόντελινγκ έγραψε ιστορία με τις εμφανίσει της στις πασαρέλες και ακόμα και σήμερα παραμένει ιδιαίτερα εντυπωσιακή ένα χρόνο αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδάκι της.

Ειρήνη Σκλήβα: Μας απασχόλησε πρόσφατα με το διαζύγιο της, όμως ούτε αυτό κατάφερε να επισκιάσει τη δόξα και την τιμή που είχε λάβει όταν είχε στεφθεί Μις Κόσμος το 1996. Η ομορφιά της Σκλήβα «σκλάβωσε» όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Το πανέμορφο μοντέλο όμως με τα φυσικά χαρακτηριστικά επέλεξε να αφοσιωθεί στο γάμο και στην οικογένεια της, σταματώντας από νωρίς κάθε δραστηριότητα στο χώρο της μόδας.

Νίκη Κάρτσωνα: Το πανέμορφο από την Καλαμάτα έχει χτίσει μεγάλη καριέρα τόσο στο χώρο της μόδας όσο και στην τηλεόραση. Παρόλο που δεν εμφανίζεται σε πολλά κοσμικά events, έχοντας ρίξει την προσοχή της, στην οικογένειά της, το όνομά της τραβά πάντα τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάνια Ντέλου: Μπορεί να άφησε από τα 22 της στις πασαρέλες, ωστόσο η Μανία Ντέλου κατάφερε να γράψει χρυσή ιστορία. Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές. ενώ συμμετείχε σε δεκάδες διαφημιστικά σποτ. Πλέον, εκτός από την οικογένεια της, είναι αφοσιωμένη στη ζαχαροπλαστική! «Κολλητή» φίλη της, η Δέσποινα Βανδή, με την οποία κατά καιρούς αναρτούν διάφορα αστεία βίντεο από το μαγαζί της.

Βίκυ Κουλιανού: Όλοι είχαν να παραδεχτούν ότι τα μεσογειακά χαρακτηριστικά της Βίκυς Κουλιανού δεν τα έβρισκες εύκολα. Μια άγρια ομορφιά, που την χαρακτήριζαν τα ατελείωτα πόδια της. Παρόλο που η καριέρα της ήταν διεθνής, η Βίκυ Κουλιανού αντιμετώπιζε με ταπεινότητα τα μίντια, κάνοντάς την να ξεχωρίζει και για τον όμορφο χαρακτήρα της. Πρόσφατα παραδέχτηκε ότι για μία φωτογράφισή της είχαν προσφέρει 1.000.000 δραχμές!

Τζένη Μπαλατσινού: Σε ηλικία 20 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991" σε διαγωνισμού του εξωτερικού. Το 1992, επιλέχθηκε για να λέει την πρόγνωση του καιρού στην εκπομπή «Τα νέα του ΑΝΤ1» με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ. Παράλληλα, έκανε ένα μικρό πέρασμα από τις σειρές «Η Λάμψη» (1992) και «Οι Μεν Και Οι Δεν» (1993). Το 1994 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Star News» στο STAR και το 1995 συμμετείχε στην εκπομπή «Bravissimo» της Ρούλας Κορομηλά ως συμπαρουσιάστρια. Έκανε κι άλλες εκπομπές ενώ ασχολείται ακόμα με τον χώρο της μόδας από άλλο πια πόστο.

Νόνη Δούνια: Αναδείχθηκε Β' Μις Ελλάς το 1996 και όσα χρόνια κι αν περάσουν, συνεχίζει να... κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό. Τεράστιο χαμόγελο, ατελείωτα πόδια κι έντονα χαρακτηριστικά που παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο.

Εύη Αδάμ: Όταν ήταν 18, φανταζόταν τον εαυτό της αεροσυνοδό, ωστόσο βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο στη Σχολή Γερμανικής Φιλολογίας Αθηνών. Τελικά, τίποτα από τα δύο δεν μπορούσαν να τη σταματήσουν από μια λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας, αφού όλοι εστίαζαν στην ομορφιά της και στο καλλίγραμμο σώμα της. Χωρίς καμία δυσκολία κατέκτησε τον τίτλο Μις Ελλάς το 1994.

Μαρίνα Τσιντικίδου: Στις 30 Μαρτίου 1992 και σε ηλικία 21 ετών εξελέγη Σταρ Ελλάς και τον επόμενο μήνα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος στην Ταϊλάνδη. Στις 15 Ιουνίου του ίδιου έτους, κλήθηκε να εκπροσωπήσει για άλλη μία φορά τα ελληνικά χρώματα στο διεθνή διαγωνισμό της Μις Ευρώπη που διοργανώθηκε στο Ζάππειο της Αθήνας κερδίζοντας αυτή την φορά τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας της γηραιάς ηπείρου. Το στέμμα του τίτλου, της το παρέδωσε η πρώτη αναπληρωματική της περασμένης χρονιάς που κατόπιν ανακηρύχθηκε Μις Ευρώπη, Κατερίνα Μιχαλοπούλου, ενώ στην κριτική επιτροπή παρούσα ήταν η πρώην Μις Υφήλιος Κορίνα Τσοπέη. Στα εθνικά καλλιστεία απέσπασε βραβείο της Μις Μάντισον για τα ωραιότερα ελληνικά πόδια ανάμεσα στις 12 υποψήφιες.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved