«Ήταν σαν Barbie» είπε η Ελισάβετ Σπανού για την Δούκισσα Νομικού. Εσείς τι λέτε;
G-Fashion

«Ήταν σαν Barbie» είπε η Ελισάβετ Σπανού για την Δούκισσα Νομικού. Εσείς τι λέτε;

Έλαμπε η Δούκισσα Νομικού στην χθεσινή πρεμιέρα του Dancing with the stars 4 στην κατακόκκινη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη. Η εμφάνισή της όμως σήμερα έγινε η αφορμή για να κοντραριστεί το πάνελ του Πρωινό Mou νωρίς νωρίς.

Η κόντρα ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος του βίντεο για την πρεμιέρα του DWTS και τον λόγο πήρε από μόνη της η Ελισάβετ Σπανού η οποία είπε πως δεν το είδε και θα κρίνει από το βίντεο «Ήταν σαν Barbie» είπε... Για να δούμε, έχει δίκιο;

Η Δούκισσα Νομικού έχει μακριά ξανθά μαλλιά. Όπως και η κλασσική Barbie , γιατί πλέον βγαίνει σε όλες τις χρωματικές αποχρώσεις μαλλιών λίγο πολύ. Έχει ανοιχτόχρωμα μάτια. Κι εδώ η ομοιότητα είναι πασιφανής. Φοράει ένα εντυπωσιακό βραδινό κατακόκκινο φόρεμα. Χμμμμμ Σαν κάτι να μας θυμίζει κι εμάς. Αααα... το βρήκαμε. Ένα παρόμοιο –πλην όμως πιο σεμνό- φορούσε και η συλλεκτική Barbie για την Πρωτοχρονιά του 2013. Στα αξεσουάρ υπάρχει η μόνη διαφορά. Η Barbie είναι υπερστολισμένη με ένα εντυπωσιακό κολιέ ενώ η Δούκισσα φοράει μια πολύ διακριτική αλυσιδίτσα στο λαιμό της. Barbie Vs Δούκισσα σημειώσατε Χ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved