Πάνος Σταυριανός: Ο πρώτος Έλληνας στιλίστας συνεργάζεται διαδικτυακά με τον οίκο Versace
G-Fashion

Πάνος Σταυριανός: Ο πρώτος Έλληνας στιλίστας συνεργάζεται διαδικτυακά με τον οίκο Versace

Πανάκριβα συλλεκτικά ρούχα του περίφημου οίκου Versace βρίσκονται στα χέρια πετυχημένου Έλληνα στιλίστα, ο οποίος πρωτοπορεί και δημιουργεί το πρώτο διαδικτυακό μαγαζί με την υποστήριξη του αγαπημένου brand.

Η συνεργασία ανάμεσα στον Πάνο Σταυριανό και τον κορυφαίο οίκο έκλεισε πριν από λίγες εβδομάδες, με τον Ελληνα στιλίστα να πετάει από τη χαρά του, αφού ανάμεσα στα ρούχα της vintage συλλογής βρίσκονται και δημιουργίες διά χειρός Gianni Versace. Οπως δηλώνει ο Πάνος σε καθημερινή εφημερίδα, από τη Νέα Υόρκη, όπου ζει πλέον μόνιμα, «εδώ είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπεις κοπέλες που, αντί για ένα καλό φόρεμα, βγαίνουν έξω φορώντας νυφικό ή μια εκκεντρική δημιουργία, που δύσκολα θα επέλεγε μια γυναίκα. Ετσι στόχος μας είναι εκτός από το να καλύψουμε όλες αυτές τις ανάγκες, να δώσουμε και την ευκαιρία σε Ελληνες σχεδιαστές να δείξουν τη δουλειά τους και εκτός συνόρων».

Γιώργος Αλκαίος, Γιάννης Πλούταρχος, Ρούλα Κορομηλά, Νίνα Λοτσάρη, Μπέσσυ Μάλφα, Αλέξια, Νίκος Κουρκούλης, Κέλλυ Κελεκίδου, Πάολα, Μελίνα Ασλανίδου είναι λίγα από τα ονόματα που αναγράφονται στο πλούσιο πελατολόγιο του Πάνου Σταυριανού, ο οποίος για τις ανάγκες της δουλειάς του βρέθηκε έως και στο Οσλο για τη συμμετοχή της χώρας μας στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον το 2010. «Δεν ξεχνάω ποτέ τον πρώτο άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε, τον Γιώργο Αλκαίο, τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ. Οσες φορές δούλεψα μαζί του στην πίστα, σε video clip, πέρασα καταπληκτικά» αναφέρει.
Σημαντική ήταν η συνεργασία του και με τον Γιάννη Πλούταρχο, αφού ήταν εκείνος που ουσιαστικά κατάφερε να του ανανεώσει το στιλ. «Αυτό που έκανα ήταν να του βγάλω τα κλασικά κοστούμια και να του δώσω μια πιο μοντέρνα εικόνα που την είχε ανάγκη. Θυμάμα ότι σε ένα βιντεοκλίπ τον έπεισα όχι μόνο να εμφανιστεί με T-shirt, αλλά να φορέσει και πουκάμισα με κεντήματα ή κουμπιά από Swarovski» λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved