H αναζήτηση του ιδανικού σουτιέν σου φαίνεται ατελείωτη;
G-Fashion

H αναζήτηση του ιδανικού σουτιέν σου φαίνεται ατελείωτη;

... είναι γιατί δεν έχεις νοιώσει ακόμα την μαγική εμπειρία της !

Αν δεν έχεις δει την δεύτερη animated ταινία της Triumph πρέπει να σπεύσεις να την δεις. Αποτελεί ένα παραμυθένιο ταξίδι στο χώρο των lingerie που θα σε μαγέψει και θα σε κάνει να δεις την επιλογή του ιδανικού σουτιέν μέσα από μία εντελώς νέα ματιά!

Η συγκεκριμένη ταινία είναι προσανατολισμένη στις ανάγκες της νέας καμπάνιας Find The One και έχει ως στόχο να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να βρουν το ιδανικό σουτιέν για εκείνες. Και τι άλλο θα μπορούσε να δημιουργήσει από ένα spot με πρωταγωνίστριες 3 φίλες, που ζουν ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων, αναζητώντας το «ένα», το μοναδικό που θα αλλάξει τη ζωή τους και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή τους. Αυτό άλλωστε που αναζητούμε όλες μας!

Η Hannah, που είναι μια νέα μαμά, με συμμάχους τις 2 αγαπημένες της φίλες, αναζητά εκείνο το «ένα», το μοναδικό σουτιέν που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή της και θα ξαναβρεί τη σιλουέτα της. Γιατί όλες οι γυναίκες μπορούν να νιώθουν μοναδικές και υπέροχες, σε όποια φάση της ζωής τους και αν βρίσκονται.

Οι εναλλακτικές αυτές είναι τα 3 νέα καινοτόμα σουτιέν Magic Boost, το κάθε ένα με τα δικά του πλεονεκτήματα, όλα όμως με ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα... όμορφα σμιλευμένο στήθος:

  • Lift-up: με ελαφριά ενίσχυση
  • Shape-up: για μεγάλες cups
  • Push-up: με push-up ενίσχυση για sexy décolleté.


Η Hannah Ferguson, πρωταγωνίστρια του spot, αναδείχθηκε μέσα στα ομορφότερα μοντέλα από το περιοδικό GQ και έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά μέσα σε όλο τον κόσμο : Sports illustrated, LOVE magazine (UK), Vanity Fair (Italy), CR Fashion book in Sant D'Orazio, Elle (Brazil) & Glamour (Mexico).


Δείτε το video και FIND THE ONE που σας ταιριάζει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved