Έλενα, αν το πλήρωσες για Gucci, ζήτα τα λεφτά σου πίσω...
G-Fashion

Έλενα, αν το πλήρωσες για Gucci, ζήτα τα λεφτά σου πίσω...

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το μεγαλύτερο "στραπάτσο" τέτοιου είδους εμείς οι πιο παλιοί θυμόμαστε οτι το έχει πάθει η Δέσποινα Βανδή, στο παρελθόν όταν βγήκε να τραγουδήσει με μια τουαλέτα αντίγραφο Christian Lacroix που μάλιστα την αυθεντική είχε φορέσει νωρίτερα η Άννα Βίσση. Και ακολούθησε τότε χάος. 

Ποιος το αντέγραψε; Ποιός έχει την ευθύνη κλπ κλπ. Τώρα ήρθε η σειρά της Έλενας Τσαβαλιά και της wanna be, αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε, δημιουργίας Gucci που φόρεσε πριν από λίγο καιρό σε πάρτι γνωστού εστιατορίου.

Πρώτη πρώτη, το εν λόγω φόρεμα στην short version του είχε φορέσει τον περασμένο Οκτώβριο η Julia Roberts. Προφανώς αυτήν είδε η Έλενα και έψαξε να βρει το εν λόγω φόρεμα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε οτι πήγε με τη φωτογραφία στη μοδίστρα για να μην δώσει τα 3.500 Ευρώ που κοστίζει γιατί έχουμε δει σύσσωμη την οικογένεια να κυκλοφορεί φορώντας πάνω της χιλιάδες ευρώ (moncler μπουφάν όλοι, Louis Vuitton και Hermes). Και ίσως κανείς να μην είχε δώσει και ιδιαίτερη σημασία για το αν η Έλενα φοράει αυθεντικό ή immitation αν δεν έκανε πριν λίγες μέρες η Rihanna εμφάνιση με το συγκεκριμένο κομμάτι που πάνω της -γιατί άραγε- έδειξε εντελώς διαφορετικό. Την είδαμε και φάγαμε φλασιά. Βρε τι μας θυμίζει; Και ψάξε, ψάξε το βρήκαμε.

Την εμφάνιση της Έλενας, η οποία μάλιστα τότε, δεν είχε σχολιαστεί γενικά και ιδιαίτερα κολακευτικά.

Από που να το πιάσει κανείς και που να το αφήσει; Από το διαφορετικό χρώμα και ποιότητα στην δαντέλα, την άσπρη- κόκκινη αντί για μαύρη κόκκινη ζώνη. Το ντεκολτέ, το μαύρο αντί για άσπρο φερμουάρ; Το διαφορετικό τελείωμα στα μανίκια ή την ξεκάθαρη πολύ κακή εφαρμογή του ρούχου πάνω στο κατά τα άλλα μια χαρά κορμί της Έλενας. Ελπίζουμε η ετικέτα -που δεν φαίνεται- να μην γράφει Gucci αλλά Loutsoi γιατί αν το έχει πληρώσει για αυθεντικό της προτείνουμε να ζητήσει άμεσα τα χρήματά της πίσω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved