Τα «hot» κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου φέτος το Καλοκαίρι
G-Fashion

Τα «hot» κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου φέτος το Καλοκαίρι

Μπορεί ο καιρός να μας τα έκανε λίγο... μούσκεμα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, το Καλοκαίρι είναι εδώ και η θερμοκρασία βρίσκεται ήδη σε ανοδική πορεία. Αν δεν έχεις ετοιμάσει ακόμη τη καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις. Μην το αφήσεις για την τελευταία στιγμή, διότι θα βρεις με δυσκολία όλα όσα ψάχνεις και θα τρέχεις μέσα στη ζέστη χωρίς λόγο!

Ξεκίνα, λοιπόν, από τώρα την προετοιμασία και κάνε τις εξορμήσεις σου (ή τις διαδικτυακές σου αναζητήσεις στα e-shops) για να βρεις τα καλοκαιρινά items που αξίζει να βάλεις φέτος στη ντουλάπα σου. Εμείς την έχουμε έτοιμη τη λίστα μας! Το μόνο που κάναμε ήταν να επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να κάνει εύκολους, «έξυπνους» και μοδάτους συνδυασμούς για κάθε περίσταση. Τα βρήκαμε όλα στα αγαπημένα μας Fullah Sugah και στα παρουσιάζουμε ένα-ένα, ξεκινώντας από τα υποδήματα.

Οι boho flatforms

Τις είδες και πέρυσι στους δρόμους της πόλης και στα σοκάκια του νησιού, ωστόσο, φέτος οι flatforms έχουν πραγματικά την «τιμητική» τους και πολύ χαιρόμαστε για αυτό, αφού αποτελούν μια κομψή και απίστευτα άνετη επιλογή. Αν θέλεις να ακολουθήσεις στις τάσεις της μόδας, επέλεξε ένα ζευγάρι με boho λεπτομέρειες!

fullah sugah2

Πλατφόρμες για τις βραδινές σου βόλτες

Επειδή, όμως, θέλεις να έχεις περισσότερες επιλογές για τις βραδινές ή απογευματινές σου εξόδους, αξίζει να βρεις φέτος και ένα όμορφο ζευγάρι πλατφόρμες. Για να δώσεις μια extra stylish «πινελιά» στο look σου, ψάξε για πλατφόρμες με fringes. Θα τις βρεις στα Fullah Sugah και μπορείς να τις συνδυάσεις με εμπριμέ φορέματα ή και boho style φούστες. Φρόντισε, όμως, να είναι ελαφριές για να μην σε κουράσουν.

fullah sugah3

Καλοκαίρι χωρίς σανδάλια, δεν γίνεται!

Για τα κορίτσια που προτιμούν τα τελείως flat υποδήματα, η μόδα φέρνει φέτος πολύ όμορφα πέδιλα και σανδάλια. Τα gladiator σανδάλια παραμένουν μια «καυτή» τάση που σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Αν, όμως, ψάχνεις για κάτι πιο απλό αλλά την ίδια ώρα, θέλεις να είσαι «in fashion», τότε αναζήτησε σανδάλια με κρόσια, fringes, φτερά, πομ πομ, glitter ή animal print λεπτομέρειες.

fullah sugah4
fullah sugah5

Το εμπριμέ καφτάνι

Σειρά έχουν τα ρούχα! Τι θέλεις να φοράς το Καλοκαίρι για να είσαι άνετη και δροσερή; Μα φυσικά καφτάνια! Με το boho look να είναι η «must» τάση της μόδα φέτος, θα βρεις πολλά και όμορφα καφτάνια για τις διακοπές σου αλλά και τις βόλτες σου στην πόλη. Αν θέλεις να πάρεις μόνο ένα, τότε επίλεξε κάποιο εμπριμέ για να ταιριάζει με όλα σου τα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

fullah sugah6
fullah sugah7

Η αέρινη πουκαμίσα

Το δεύτερο ρούχο που πρέπει να μπει εδώ και τώρα στην ντουλάπα σου είναι η πουκαμίσα. Ναι, μια αέρινη πουκαμίσα θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση αφού θα τη φοράς πάνω από το τζιν, τη φούστα ή το σορτσάκι σου και θα... παίρνεις τους δρόμους. Τι πιο άνετο υπάρχει από ένα αέρινο και ανάλαφρο all day look;

fullah sugah8

Το παρεό το εξωτικό

Για να είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις από την πρώτη κιόλας εξόρμησή σου στην παραλία, τότε μην ξεχάσεις να βρεις και ένα... εξωτικό παρεό. Πες «ναι» στα χρώματα και τα σχέδια και γίνε η... θεά της παραλίας.

fullah sugah9

Πού πας χωρίς τη τσάντα σου;
Τα ρούχα και τα παπούτσια τα βρήκες, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχάσεις και την τσάντα (ή καλύτερα τις τσάντες) που θα σε συνοδεύσουν στην παραλία και τις βόλτες σου, το Καλοκαίρι του 2017. Τι θα έλεγες για μια τσάντα με μαλακή δαντέλα; Μήπως είσαι casual τύπος; Σε αυτή την περίπτωση βρες τσάντες από μαλακό καμβά με εντυπωσιακά print για να τις συνδυάσεις με denim look ή beach outfit.

fullah sugah10
fullah sugah11

Επισκέψου το e-shop του Fullah Sugah και βρες κι εσύ τα πιο «hot» ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ του φετινού Καλοκαιριού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved