Εντυπωσίασε κι εσύ στην παραλία, όπως οι αγαπημένες σου celebrities!
G-Fashion

Εντυπωσίασε κι εσύ στην παραλία, όπως οι αγαπημένες σου celebrities!

Μπορεί να διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ωστόσο, οι αγαπημένοι μας stars έχουν ήδη αρχίσει να κατακλύζουν τα ελληνικά νησιά για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Μύκονος έχει την «τιμητική» της και δεν είναι τυχαίο που την επέλεξε -ξανά- η Alessandra Ambrosio.

photo2

Η Alessandra με τον αγαπημένο της στη Μύκονο

Οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη Βραζιλιάνα καλλονή να κάνει τις βόλτες της στο «Νησί των Ανέμων» κι εμείς την είδαμε και εντυπωσιαστήκαμε από το μοναδικό της στυλ. Δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις κι εσύ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις τα κατάλληλα κομμάτια! Εμείς ανακαλύψαμε όσα χρειαζόμαστε στη beachwear συλλογή της Toi&moi και στα παρουσιάζουμε.

Ολόσωμα ή μπικίνι;

Καλοκαιρινές διακοπές χωρίς μαγιό δεν γίνονται, οπότε άρχισε από τώρα να ψάχνεις για να βρεις εκείνο που ταιριάζει στο σώμα σου. Μπορεί να μην έχεις ένα αψεγάδιαστο κορμί -όπως οι celebtrities που ακολουθείς στο Instagram- αλλά το κατάλληλο μαγιό θα κολακέψει το σώμα σου.

Για εσένα που αγαπάς τις στυλάτες εμφανίσεις, η Toi&moi προτείνει εντυπωσιακά looks και ολόσωμα μαγιό ή μπικίνι, σε μονόχρωμες αποχρώσεις ή σε ψυχεδελικά prints.

photo3

Toi&moi

Καφτάνι ή τουνίκ;

Κάθε star που σέβεται τον εαυτό της δεν εμφανίζεται στην παραλία χωρίς ένα καφτάνι ή μια τουνίκ! Ακολούθησε κι εσύ, λοιπόν, τα βήματα των αγαπημένων σου celebrities για να ξεχωρίσεις στην πλαζ φέτος το Καλοκαίρι. Πάντως, η Alessandra Ambrosio λέει «ναι» και στα δύο!

photo4

Toi&moi

Η δαντέλα, τα κεντήματα και τα ιδιαίτερα σχέδια που είδαμε στη Toi&moi, κέρδισαν τις stylish καρδιές μας!

photo5

Toi&moi

Oversized τσάντες

Μπορεί να μην το περίμενες αλλά οι αγαπημένες σου oversized τσάντες πήγαν φέτος... παραλία! Οι διάσημες stars τις αγαπούν γιατί είναι «καυτές» και απίστευτα στυλάτες κι εμείς διότι πολύ απλά, είναι άνετες και μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε τα αγαπημένα μας αντικείμενα παντού.

photo6

Toi&moi

Να θυμάσαι ότι το μαύρο, το μπλε και το άσπρο είναι τα πιο «hot» χρώματα στις τσάντες αυτή τη σεζόν και ταιριάζουν με κάθε στυλ.

photo7

Toi&moi

Στυλ και στα πόδια

Φέτος το Καλοκαίρι άφησε στην άκρη τις σαγιονάρες και απόλαυσε τις βόλτες στην παραλίες και τα στενά του αγαπημένου σου νησιού με σανδάλια και φυσικά, με τις πιο άνετες και κομψές εσπαντρίγιες. Κάθε star (Ελληνίδα ή όχι) τις φορά, για αυτό αξίζουν να κοσμήσουν και τα δικά σου πόδια αυτή τη σεζόν!

photo8

Toi&moi

Αν θέλεις να δώσεις ethnic χαρακτήρα στις εμφανίσεις σου, δες τις εσπαντρίγιες που βρήκαμε στη Toi&moi!

photo9

Toi&moi

Ναι, τα κατάλληλα outfits θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις φέτος το Καλοκαίρι στην παραλία. Βρες τη beachwear συλλογή της Toi&moi, απέκτησε τα πιο stylish κομμάτια και απόλαυσε το Καλοκαίρι σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved