Vedi Vero: Τα γυαλιά που επιλέγουν οι Έλληνες σταρ και οι fashionistas σε ολόκληρο τον κόσμο
Φωτό: Στέφανος Παπαδόπουλος
G-Fashion

Vedi Vero: Τα γυαλιά που επιλέγουν οι Έλληνες σταρ και οι fashionistas σε ολόκληρο τον κόσμο

Τα γυαλιά μπορούν να γίνουν το αξεσουάρ που θα απογειώσει το στυλ σου και θα σε κάνουν να δείχνεις κομψή σε κάθε σου εμφάνιση, από την παραλία μέχρι τις απογευματινές βόλτες στα πλακόστρωτα στενάκια των νησιών. Η επιλογή ενός ιδιαίτερου και ποιοτικού ζευγαριού που θα προστατεύει αποτελεσματικά τα μάτια σου, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Ποια είναι λοιπόν τα γυαλιά με τα οποία δεν θα περνάς ποτέ απαρατήρητη;

Παρατηρήσαμε τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας σταρ που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας για να αντλήσουμε έμπνευση. Και κάπως έτσι ανακαλύψαμε το VEDI VERO, το νέο «hot» brand στον κόσμο της μόδας, που έχει ήδη κατακτήσει τους fashionistas σε ολόκληρο τον πλανήτη και τώρα ήρθε και στη χώρα μας. Τα επιλέγουν οι πιο στυλάτοι Έλληνες καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάματος για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, τις κομψές φόρμες και φυσικά την υψηλή τους ποιότητα.

1

Τα VEDI VERO είναι το πιο πολύτιμο καλοκαιρινό it item που δεν αποχωρίζονται ποτέ δημοφιλείς celebrities όπως η Δέσποινα Βανδή, η Δούκισα Νομικού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τάμτα, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Μαντώ Γαστεράτου, η Ελένη Πετρουλάκη, η Βάσω Κολλιδά, η Μελίνα Ασλανίδου και η Ραλλία Χρηστίδου. Ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» με τα γυαλιά ηλίου VEDI VERO και εμείς συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις!

Δούκισσα Νομικού

2

Με μια φωτογραφία της από το αεροδρόμιο καλημέρισε και ευχήθηκε σε όλους μια υπέροχη μέρα η Δούκισσα Νομικού. Η πανέμορφη παρουσιάστρια πόζαρε δίπλα στον συνταξιδιώτη της Σάκη Ρουβά και ξεχώρισε ξανά με το λαμπερό της χαμόγελο, αλλά και τα εντυπωσιακά VEDI VERO γυαλιά ηλίου της. Πρόκειται για το μοντέλο VEDI VERO VE721, σε oversized cat-eye σχήμα και με ντεγκραντέ ελαφρώς καθρεφτίζοντες φακούς. Η Δούκισσα επέλεξε το μαύρο χρώμα, μπορείς όμως να βρεις τα συγκεκριμένα γυαλιά και σε άλλα χρώματα εδώ.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

3

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πάντα χαμογελαστή, ευδιάθετη και γεμάτη όρεξη για ζωή. Έτσι, για μία ακόμη φορά με μία ηλιόλουστη selfie φωτογραφία της από την παραλία καλημέρισε τους φίλους της στα social media. Εκτός από το λαμπερό της χαμόγελο, την παράσταση έκλεψαν τα VEDI VERO VJ651 γυαλιά της.

Τάμτα

4

Φωτό: Στέφανος Παπαδόπουλος

Η Τάμτα έχει ταυτιστεί με την εικόνα του απόλυτου fashion icon στην Ελλάδα. Κάθε εμφάνιση της pop τραγουδίστριας αποτελεί και μία δήλωση για το τι είναι hot. Σε πρόσφατη φωτογράφισή της επέλεξε να συμπληρώσει το look της με ένα ζευγάρι γυαλιών VEDI VERO. Πρόκειται για το μοντέλο VE721 που με το επιβλητικό του πεταλουδέ σχήμα και τους φακούς-καθρέφτες δεν αφήνει κανένα look να περάσει απαρατήρητο!

Ελένη Πετρουλάκη

5

Ποιος δεν απολάμβανε τις φωτογραφίες της Ελένης Πετρουλάκη από τις διακοπές της; Εμείς ξεχωρίσαμε εκείνη στην οποία χαλαρή και μαυρισμένη φοράει τα στιλάτα γυαλιά ηλίου VEDI VERO VJ611_BKC. To oversized μοντέλο με φακούς σε ντεγκραντέ καθρέφτη είναι το απόλυτο best seller καθώς είναι εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα η «καθαρή» του φόρμα ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου.

Βάσω Κολλιδά

6

Με σούπερ καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις διακοπές της υποδέχεται τους fans της στο instagram η Βάσω Κολλιδά. Η Ελληνίδα καλλονή δεν χρειάζεται πολλά για να ξεχωρίσει, ωστόσο τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις φαίνεται πως μονοπωλούν τα VEDI VERO γυαλιά της ηλίου. Στο ζεστό χρώμα της άμμου και με φακούς σε διακριτικό χρυσό χρώμα, το μοντέλο VE721_VI εναρμονίζεται τέλεια σε κάθε πρόσωπο χαρίζοντάς του λάμψη!

7

Που θα βρεις τα γυαλιά των διασήμων για να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση; Σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών!

Χρώμα, καθρέφτες, αναπάντεχοι συνδυασμοί, μοναδικό design και έμφαση στη λεπτομέρεια είναι όλα τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ύφος για να κάνεις και εσύ εμφανίσεις με προσωπικότητα. Διάλεξε το σχέδιο που σου ταιριάζει για τις καλοκαιρινές βόλτες, σαν μία πραγματική σταρ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το brand VEDI VERO και για να δεις όλα τα μοντέλα της συλλογής επισκέψου την ιστοσελίδα www.vedivero.gr

SEE THE TRUTH!
@vediverogr #vediverogr #seethetruth

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved