Στέλιος Κουδουνάρης: «Αισθάνομαι άβολα όταν πρέπει ν΄αποφασίσω ποιο κορίτσι πρέπει να φύγει»
G-Fashion

Στέλιος Κουδουνάρης: «Αισθάνομαι άβολα όταν πρέπει ν΄αποφασίσω ποιο κορίτσι πρέπει να φύγει»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι αυστηρός στην κριτική που κάνει στα κορίτσια του «My style rocks» αλλά  στεναχωριέται όταν έρθει η στιγμή ν' αποφασίσει για το ποια κοπέλα πρέπει ν' αποχωρήσει. 

Έχουμε δει αρκετές έντονες αντιδράσεις από τις συμμετέχουσες. Έχει υπάρξει κάποια στιγμή που να νιώσατε άβολα από κάποια αντίδραση;

«Όταν στεναχωρώ τα κορίτσια με μια κριτική που δεν είναι αυτή που θα ήθελαν, αισθάνομαι πολύ άσχημα, και ας μη μου φαίνεται. Επίσης ιδιαίτερα άβολα αισθάνομαι όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασίσω για το ποιο κορίτσι πρέπει να αποχωρήσει. Γνωρίζω εκείνη την ώρα ότι στερώ το όνειρο ενός κοριτσιού για τη νίκη και αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Δυστυχώς, όμως τα παιχνίδια είναι σαν τη ζωή. Επιβιώνει ή ο καλύτερος ή ο θρασύτερος ή ο εξυπνότερος»

Γιατί είστε τόσο αυστηρός;

«Είμαι αυστηρός, γιατί για μένα η μόδα είναι η προέκταση του εαυτού μου, τη βλέπω με πλήρη σοβαρότητα και αφιερώνω πολύ χρόνο και ενέργεια στο να δημιουργήσω ρούχα για τη συλλογή μου ή για μεμονωμένα άτομα. Ασχολούμαι πάρα πολλές ώρες με τις λεπτομέρειες ώστε να επιτύχω το μέγιστο αποτέλεσμα, οπότε όταν βλέπω τα κορίτσια να αντιμετωπίζουν μια εμφάνιση η οποία υπόκειται σε διαγωνισμό με πολλή χαλαρότητα και καθόλου προετοιμασία είμαι αναγκασμένος να τις κρίνω και να τις βαθμολογήσω ανάλογα, ώστε στη συνέχεια να βελτιωθούν και να μας παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό» εξήγησε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved