Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν θεωρώ ότι το παιχνίδι βασίζεται μόνο στην παρουσιάστρια»
G-Fashion

Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν θεωρώ ότι το παιχνίδι βασίζεται μόνο στην παρουσιάστρια»

Η Ευαγγελία Αραβανή τι ρόλο έχει μέσα σε όσα παρακολουθούμε καθημερινά στο «My Style Rocks»;

«Δεν θεωρώ ότι το παιχνίδι βασίζεται μόνο στην παρουσιάστρια. Πρόκειται για ομαδική δουλειά. Δεν είναι μια εκπομπή γενικού ενδιαφέροντος όπου παίρνω τα θέματα πάνω μου και τα χειρίζομαι όπως εγώ νομίζω. Ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία. Παρόλο που τη μόδα τη γνωρίζω και μου ταιριάζει, δεν εκφράζω τη γνώμη μου κι ας καταλαβαίνω πολλές φορές τα κορίτσια λόγω ηλικίας. Κι εγώ μπορεί να πω «αυτό μου ήρθε και φόρεσα!» κι ας μην έχω το σούπερ styling. Μια γυναίκα μπορεί να επηρεαστεί στο ντύσιμο από πολλούς παράγοντες: από τη διάθεση της, τις φίλες της, ακόμη και από έναν άνδρα»

Η Ραμόνα είναι πολύ σίγουρη για τον εαυτό της ή πολύ αντιδραστική;

«Δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω αντίδραση αυτό που βλέπω, θεωρώ ότι είναι πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, ότι πιστεύει στις δυνατότητες της κι αυτό προσπαθεί να το υποστηρίξει μέχρι τέλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά και να ακούμε την άλλη άποψη. Να την ακούμε όμως, όχι να καθορίζει τη ζωή μας»

Οταν της έγινε η πρόταση από τον ΣΚΑΪ για την εκπομπή, την αποδέχτηκε αμέσως;

«Ποτέ δεν δέχομαι κάτι αμέσως. Εξετάζω πρώτα όλες τις παραμέτρους , το σκέφτομαι και αναλόγως πράττω. Το όνομά μου συζητιόταν για διάφορες εκπομπές, όπως το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Τελικά η παράγωγή θέλησε να δώσει τη θέση του παρουσιαστή σε άνδρα με χιούμορ, που έχει τη διάθεση να τσαλακώνεται. Το «My Style Rocks» μου ταιριάζει καλύτερα γιατί είναι πιο συναφές και με το αντικείμενο μου. Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι με ρωτούν αν θα μπορούσα να κάνω διάφορες εκπομπές», λέει η παρουσιάστρια στο Big Fish

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved