Κυριάρχησε στο παρκέ του γυμναστηρίου με το νέο Reebok Ultra Cardio
Trends

Κυριάρχησε στο παρκέ του γυμναστηρίου με το νέο Reebok Ultra Cardio

Η Reebok, το απόλυτο fitness brand παρουσιάζει τη νέα συλλογή Cardio, μία συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που αγαπούν και ασχολούνται με το studio fitness.

Η νέα Reebok Cardio συλλογή αποτελείται από καινοτόμα παπούτσια και αθλητικό εξοπλισμό που βοηθούν κάθε γυναίκα να δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής και ταυτόχρονα να έχει τέλεια εμφάνιση.


Πρωταγωνιστής της συλλογής είναι το παπούτσι Cardio Ultra, το πιο ευπροσάρμοστο παπούτσι γυμναστηρίου που κυκλοφορεί στην αγορά. Σχεδιασμένο ειδικά για κάθε δυναμική κλωτσιά, περιστροφή και κάμψη, το Cardio Ultra διατηρεί τα πράγματα απλά, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.


Πιο συγκεκριμένα, το νέο Reebok Cardio Ultra προσφέρει μέγιστη υποστήριξη και απόδοση για τους φανατικούς του fitness που γυμνάζονται 3-5 φορές την εβδομάδα και απαιτούν τα καλύτερα προϊόντα γυμναστικής που υπάρχουν στην αγορά.

Χάρη στην τεχνολογία ADAPTAMOVE, το Cardio Ultra παρέχει πλευρική στήριξη, απαραίτητη για τις κινήσεις πολλαπλών κατευθύνσεων που γίνονται στα προγράμματα cardio. Επιπλέον, το παπούτσι αυτό είναι ιδανικό για ασκήσεις που απαιτούν ευκινησία καθώς στην εξωτερική σόλα, διαθέτει την τεχνολογία TURNZONE, η οποία τοποθετημένη στρατηγικά κάτω από τα δάχτυλα, βοηθάει το πόδι να περιστραφεί ελεύθερα. Τέλος, η τεχνολογία TRIFOAM στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, εξασφαλίζει απορρόφηση κραδασμών δίνοντας ταυτόχρονα στο πόδι την αναπήδηση που χρειάζεται μεταξύ των κινήσεων.

Η Cardio συλλογή παπουτσιών ολοκληρώνεται με το Cardio Inspire, το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει σταθερότητα, στήριξη και άνεση σε όλες τις studio fitness ασκήσεις, παπούτσι που δεν θα αφήσει ασυγκινητο κανένα λάτρη της γυμναστικής!

Τα δύο παπούτσια της συλλογής, μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα INTERSPORT, στα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε και από το πρόγραμμα επιβράβευσης Reeward, κερδίζοντας 1 δωρεάν μάθημα LES MILLS στα συνεργαζόμενα γυμναστήρια, με κάθε αγορά Reebok προϊόντος. Επιπλέον, οι fans του fitness, με κάθε μάθημα LES MILLS που παρακολουθούν έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν κουπόνι αξίας 10€ για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος Reebok στα INTERSPORT (ισχύει για αγορές Reebok αξίας 50€ και άνω.)

Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε το κοντινότερο κατάστημα πατήστε εδώ!

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη LES MILLS, μπες στο http://www.lesmills.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved