Ελένη: Αυτή είναι η αλλαγή στα μαλλιά της και το μήνυμά της (Φωτό)
Trends

Ελένη: Αυτή είναι η αλλαγή στα μαλλιά της και το μήνυμά της (Φωτό)

Mέχρι τα τέλη Αυγούστου υπολογίζεται πως θα διαρκέσουν οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου που εδώ και ενάμιση μήνα περνούν οικογενειακές στιγμές στα Άχλα.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος συνεχίζουν τις διαδρομές με το σκάφος τους σε κοντινά νησιά των Κυκλάδων, αποφεύγοντας να παραμείνουν στα Άχλα, όπως συνήθιζαν τα προηγούμενα χρόνια. «Μου αρέσει να κάνω μεγάλες βόλτες στη φύση. Αυτό που με χαλαρώνει πολύ είναι η συντροφιά και η αγκαλιά των παιδιών μου» δήλωσε πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την εκστρατεία μεγάλης εταιρείας καλλυντικών κατά του καρκίνου του μαστού στην οποία πρωταγωνιστεί για τρίτη χρονιά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια τόνισε πως έμπνευσή της είναι η ίδια η ζωή. «Ο καρκίνος του μαστού δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε ενέργεια από όλους μας μετράει» εξηγεί η Ελένη καθώς για Τρίτη φορά αναλαμβάνει να μεταφέρει το μήνυμα της πρόληψης μέσω της εκστρατείας γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Όσο δε για την αλλαγή στα μαλλιά της, όπως θα δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες έχει σκουρύνει κάποιους τόνους το κατάξανθο μαλλί της.

πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved