Τα μυστικά ομορφιάς της Μαρίας Κορινθίου
Trends

Τα μυστικά ομορφιάς της Μαρίας Κορινθίου

Τα μυστικά ομορφιάς της Μαρίας Κορινθίου. Από τι απαρτίζεται η καθημερινή της περιποίηση; 

«Σηκώνομαι από το κρεβάτι, πλένω τα δόντια μου, φοράω μια ενυδατική κρέμα και το άρωμα μου και είμαι έτοιμη να φύγω από το σπίτι. Καθημερινά δεν χρησιμοποιώ ποτέ μακιγιάζ, γιατί με ενοχλεί. Ούτε καν λίγο ρουζ.»

- Ήσουν πάντα τόσο ολιγαρκής;

«Ναι. Παλαιότερα ακόμα περισσότερο. Απέκτησα την κόρη μου στα 28 και ξεκίνησα να περιποιούμαι τον εαυτό μου λίγο περισσότερο στο 30 μου, χρησιμοποιώντας κρέμα προσώπου και ματιών» τόνισε στο InStyle.

-θα συμβούλευες αντίστοιχα και την κόρη σου (Ισμήνη, 8 ετών) στο μέλλον;

«θα τη συμβούλευα να μη φοράει πολύ μακιγιάζ, όπως κάνω κι εγώ. Φυσικά, όταν χρειάζεται λόγω δουλειάς, το κάνω, κυρίως στην τηλεόραση. Ακόμα και στο θέατρο, ; όμως, όπου μπορώ το αποφεύγω. Επίσης, θα μοιραστώ μαζί της ένα tip που έμαθα από τη μητέρα μου: Να βάζω ανά διαστήματα λάδι στις βλεφαρίδες μου. Τις βοηθά να αποκτήσουν λάμψη, όγκο και μήκος. Κάτι άλλο που μου έλεγε όταν ήμουν 16 είναι να μη χρησιμοποιώ κραγιόν, γιατί όταν θα μεγαλώσω δεν θα έχουν χρώμα τα χείλη μου. Η αλήθεια είναι πως άκουσα τη συμβουλή της και τα χείλη μου, ακόμα και άβαφα, έχουν χρώμα. Είναι σαν να φοράω πάντα λιπ γκλος.»

- Πόσο προσεκτική είσαι με τη διατροφή σου;

«Οφείλω να ομολογήσω πως δεν είμαι καθόλου προσεκτική. Αυτό που με έχει σώσει είναι ότι πίνω πολύ νερό καθημερινά, δεν καπνίζω και δεν πίνω καθόλου αναψυκτικά και αλκοόλ.»

- Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στη διαδικασία της περιποίησης σου, τι θα ήταν αυτό;

«θα ήθελα να βάζω σε καθημερινή βάση περισσότερο αντιηλιακό. Γνωρίζω πολύ καλά τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και για το λόγο αυτό θα ήθελα να είμαι ακόμα πιο προσεκτική σε αυτό το θέμα. Φροντίζω την Ισμήνη και έπειτα πιάνω τον εαυτό μου να αφήνεται όσον αφορά εμένα την ίδια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved