Νέες καλοκαιρινές προτάσεις με celebrity παρουσίες
Trends

Νέες καλοκαιρινές προτάσεις με celebrity παρουσίες

Η Funky Buddha παρουσίασε τις νέες τις προτάσεις για την καλοκαιρινή σεζόν σε μια ειδική εκδήλωση στο καινούργιο της κατάστημα επί της οδού Ερμού στο Σύνταγμα. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν λαμπερές παρουσίες από το χώρο της μόδας εκπρόσωποι από των χώρο των ΜΜΕ, στυλίστες και αγαπημένοι φίλοι του brand. Όλοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τη νέα σειρά ρούχων.

Η εταιρεία προσφέρει ρούχα δυναμικά, χαρούμενα, εκφραστικά, με προσεγμένες ποιότητες και λεπτομέρειες, μα πάνω από όλα άνετα. Αντικατοπτρίζει τον ενθουσιασμό, την ελευθερία έκφρασης και τη διαφορετικότητα στο στυλ, που αναζητούν όλοι όσοι αισθάνονται αυθεντικοί, δημιουργικοί, τολμηροί και σίγουροι για τον εαυτό τους! Όλοι όσοι χρησιμοποιούν τη μόδα ως τρόπο έκφρασης και δεν την ακολουθούν τυφλά. Αυτή είναι η φιλοσοφία και οι προτεραιότητες της Funky Buddha.

Οι συλλογές είναι τολμηρές, με επιρροές από τη μουσική, την τέχνη, τα ταξίδια, την αγάπη για το περιβάλλον, τα έντονα συναισθήματα και τους σύγχρονους τρόπους έκφρασης. Κάθε σεζόν η εταιρεία δημιουργεί ρούχα γεμάτα πρωτοποριακές ιδέες, εμπλουτίζοντας τις τελευταίες τάσεις.

Η Funky Buddha λειτουργεί ήδη ένα δίκτυο δεκαεπτά σημείων πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας προβλέπει τη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων σε 30 έως το τέλους του έτους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved