Wow: Αυτά τα εσώρουχα είναι τόσο άνετα που αξίζει να τα δοκιμάσεις!
Trends

Wow: Αυτά τα εσώρουχα είναι τόσο άνετα που αξίζει να τα δοκιμάσεις!

Υπάρχει κάτι μέσα στη δύσκολη καθημερινότητά σου που μπορεί να σε κάνει να πεις «Wow»; Όλη μέρα τρέχεις: Γραφείο, επαγγελματικά και φιλικά ραντεβού, δουλειές στο σπίτι, γυμναστήριο. Πώς να ενθουσιαστείς όταν νιώθεις ότι «πνίγεσαι» κάθε μέρα; Πίστεψέ μας, μπορείς και μάλιστα αν έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου: Την άνεση.

Βρες το δικό σου καταφύγιο χαλάρωσης μες στο καλοκαίρι!

Μέσα στο στρες της καθημερινότητας, πίσω από τις προσόψεις των σπιτιών και των πολυκατοικιών, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου και τα φώτα της πόλης, προσπάθησε να βρεις το δικό σου καταφύγιο χαλάρωσης. Επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει και θέλει να ζεις την κάθε στιγμή στο έπακρο, ψάξε για μια μικρή όαση απόδρασης κοντά στο σπίτι, για να αφήσεις στην άκρη την πίεση της ημέρας. Είναι το μέρος στο οποίο αισθάνεσαι την απόλυτη άνεση!

Ναι, η άνεση είναι μια σημαντική παράμετρος στην καθημερινότητα κάθε μοντέρνας γυναίκας και είναι ένας σημαντικός λόγος για να ενθουσιαστεί. Πού θα τη βρεις; Στα απλά και καθημερινά πράγματα και ξεκινώντας να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στα εσώρουχα που φοράς! Αν θες να νιώθεις κάθε μέρα άνετα και όμορφα, τότε αξίζει να δοκιμάσεις το νέο σουτιέν sloggi!

Wow Comfort για να είσαι άνετη και σέξι!

Η νέα σειρά Wow Comfort για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 είναι τόσο άνετη που αξίζει να τη δοκιμάσεις. Όταν το κάνεις, το σίγουρο είναι ότι θα πεις «Wowwww!!!!».

Φαίνεται πως το sloggi έχει την απάντηση στις προσδοκίες των γυναικών που θέλουν να αισθάνονται άνετες και σέξι την ίδια στιγμή. Το νέο σουτιέν sloggi εγγυάται στήριξη αλλά και ανάλαφρη αίσθηση καθώς προσαρμόζεται στις κινήσεις του σώματος, αλλά χωρίς συμβιβασμούς μέσα στην καθημερινότητά. Αυτό το σουτιέν είναι το κατάλληλο για εσένα: Τη μοντέρνα γυναίκα που αισθάνεται περήφανη για τον εαυτό της και όλα όσα καταφέρνει κάθε μέρα, τη γυναίκα που δεν θέλει να συμβιβάζεται!

Η Wow Comfort είναι μια σειρά με καινοτόμα σουτιέν, που δεν είναι απλά σουτιέν... είναι οι sloggi Comfy Cups. Τι είναι, όμως, οι Comfy Cups; Είναι cups που διαθέτουν ειδικό πλέγμα Flexi Mesh, αντί για την κανονική μεταλλική μπανέλα. Πρόκειται για μια καινοτομία που έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελαφριά και άνετη εφαρμογή, με όλη τη στήριξη μιας κανονικής μπανέλας. Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι, δηλαδή.

Τη σειρά έρχεται να απογειώσει το push up σουτιέν της σειράς, για ένα sexy décolleté για κάθε περίσταση. Διότι είναι αναγκαίο να αισθάνεσαι άνετα, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να νιώθεις σέξι κάθε στιγμή της ημέρας. Ο συνδυασμός αυτός, θα σε κάνει σίγουρα να πεις «Wow».

Ανανεώσου για το καλοκαίρι!

Επειδή, όμως, όπως γράψαμε, το καλοκαίρι πλησιάζει, ήρθε η ώρα να ψάξεις και για τα εσώρουχα της σεζόν! Το sloggi παρουσιάζει και τις αγαπημένες μας σειρές σε όμορφα και ανανεωμένα καλοκαιρινά χρώματα
Αν αναζητάς ένα απλό, καθημερινό εσώρουχο με «εγγύηση για πάντα», σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις, με ή χωρίς δαντέλα, τότε οι σειρές Evernew και Evernew Lace είναι εδώ για εσένα! Αν βέβαια θέλεις απλά να νιώθεις άνεση όλη μέρα, τότε δες τη σειρά 24/7 Cotton & 24/7 Cotton Lace, με τη μεταξένια βαμβακερή αίσθηση. Μια καθημερινή και πολύ οικονομική σειρά, που όμως δε συμβιβάζεται σε άνεση και στυλ!

Από τη συλλογή δεν λείπουν και όλες οι αγαπημένες σειρές, που εδώ και τόσα χρόνια σε συντροφεύουν στην καθημερινότητα σου, όπως η Dolce (βαμβακερή σειρά με διακοσμητική δαντέλα και prints, Light Lace (με απαλή floral δαντέλα), Light Ultra Soft (σλιπ με laser cut τεχνολογία για να μη διαγράφουν) και Τοuch It (σλιπ χωρίς ραφές και laser cut τεχνολογία που δε διαγράφει).

EXTRA TIP: Αν θέλεις να βοηθήσει και τον καλό σου να ανανεώσει το συρτάρι με τα εσώρουχα του, σε ενημερώνουμε ότι το sloggi διαθέτει μια μεγάλη και όμορφη συλλογή εσωρούχων για τον άντρα του σήμερα που φροντίζει τον εαυτό και θεωρεί ότι το εσώρουχο είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση! Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 πρωταγωνιστούν οι σειρές Avenue, Basic Soft και οι best selling Match και Start. Η σειρά Basic Soft είναι φτιαγμένη από ακαταμάχητα μαλακό ύφασμα (Lenzing MicroModal), το οποίο θα αναζητάτε συνέχεια.

Κάπως έτσι, το sloggi φτιάχνει για εσένα μια υπέροχη καθημερινότητα, γεμάτη «Wow, καλοκαιρινή διάθεση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved