Τα μυστικά των celebrities για λαμπερά και υγιή μαλλιά!
Trends

Τα μυστικά των celebrities για λαμπερά και υγιή μαλλιά!

«Λαμπερή» star χωρίς... λαμπερά μαλλιά δεν υπάρχει, γι’ αυτό και οι αγαπημένες σου celebrities φροντίζουν να κρατούν πάντα υγιή και όμορφα τα μαλλάκια τους!

Μπορεί να τα ταλαιπωρούν συχνά, εξαιτίας των αναγκών της δουλειάς τους, ωστόσο, όλες τους έχουν τα δικά τους «μυστικά» ομορφιάς για να διατηρούν πάντα την κόμη τους πλούσια και αστραφτερή!

Επειδή το Καλοκαίρι πλησιάζει και τα λαμπερά, ανέμελα μαλλιά είναι φέτος μια «must» τάση, εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου μερικά από τα πολύτιμα «τελετουργικά» των stars που φέρνουν την επανάσταση στην επανόρθωση των μαλλιών!

Επανορθωτικό conditioner για την Kelly Brook

Η Kelly Brook, ηθοποιός και μοντέλο από τη Βρετανία, έχει πάντα εντυπωσιακά και υγιή μαλλιά. Πώς τα καταφέρνει; Με το σωστό conditioner. Ναι, η Kelly δεν ξεχνά να βάλει το conditioner της μετά το λούσιμο. Το μυστικό της; Αφήνει λίγη περισσότερη ώρα το προϊόν για να δράσει, έχοντας μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από το μαλλιά της.

111

Αν θες κι εσύ να επαναφέρεις τη λάμψη στα φθαρμένα μαλλιά σου, δοκίμασε ένα πλούσιο conditioner επανόρθωσης. Εμείς προτείνουμε να δεις τη νέα σειρά GLISS FIBER THERAPY με OMEGAPLEX® η οποία χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Plex, αποτελεί την ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά!

2222

Gliss FIBER THERAPY Conditioner: Για τέλειο ξέμπλεγμα μαλλιών, αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία μεγάλης διάρκειας

Λάδι για την Blake Lively

Μια ακόμη star που φημίζεται για το όμορφα μαλλιά της είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Blake Lively. Τι κάνει για να λάμπει σε κάθε της εμφάνιση και να μην καταστρέφει τα ξανθιά, μακριά μαλλιά της; Χρησιμοποιεί έλαια πριν, αλλά και μετά το μπάνιο.

33333

Για να αποκτήσεις κι εσύ λαμπερά και υγιή μαλλιά, αναζήτησε ένα καλό επανορθωτικό λάδι. Μαζί με το σαμπουάν και το conditioner για καλύτερο ξέμπλεγμα, η νέα σειρά Gliss περιλαμβάνει το καινοτόμο Repair-In-Oil Spray, το οποίο κάνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά. Απλά ανακίνησε το μπουκάλι για να ενεργοποιήσεις την Τεχνολογία OMEGAPLEX® και τη θρεπτική δράση του ελαίου.

4444

Gliss FIBER THERAPY Repair-in-Oil Spray: Έλαιο 2-φάσεων για λάμψη και απαλότητα. Εντατική Περιποίηση χωρίς ξέβγαλμα.

Το sleek look της Kim Kardashian

Η Kim Kardashian εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της χάρη στα μαύρα, μακριά μαλλιά της. Πώς, όμως, καταφέρνει να τα διατηρεί υγιή; Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια αποκάλυψε ότι όλα οφείλονται στο γεγονός ότι λούζεται μια φορά στις πέντε μέρες! Την τρίτη μέρα εφαρμόζει ένα λάδι στα μαλλιά της, την τέταρτη τα πιάνει μια ωραία, sleek αλογοουρά και την πέμπτη τα λούζει με ένα πλούσιο σαμπουάν. Φυσικά, δεν ξεχνά να τα ενυδατώνει και με μια καλή ενυδατική μάσκα.

kardashian sleek

Η συχνή χρήση προϊόντων styling ή βαφών, προκαλεί σπάσιμο των δεσμών στο εσωτερικό της τρίχας, απορρυθμίζοντας την εσωτερική τους δομή. Αν θέλεις, λοιπόν, να δώσεις ξανά «ζωή» στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου, εμπιστεύσου τον ειδικό στην επανόρθωση των μαλλιών, δηλαδή το Gliss.

55555

Gliss FIBER THERAPY Μάσκα Επανόρθωσης: Αναδόμηση των δεσμών στην ίνα της τρίχας. Πολυτελής φροντίδα για τα μαλλιά σας

Η νέα σειρά GLISS FIBER THERAPY με OMEGAPLEX χάρη στην πρωτοποριακή φόρμουλά που διαθέτει, επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για να ενδυναμώσει τη δομή για βελτιωμένη συνοχή. Η ποιότητα των μαλλιών ανανεώνεται και η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές.

6666

Gliss FIBER THERAPY Σαμπουάν: Αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία που διαρκεί ενάντια σε μελλοντικές φθορές

Οι αγαπημένες σου celebrities έχουν ανακαλύψει τη λύση για όμορφα και λαμπερά μαλλιά. Βρες κι εσύ τα κατάλληλα προϊόντα για να προστατέψεις τα μαλλιά σου και να τους προσφέρεις την πλούσια φροντίδα που αξίζουν. Μια δοκιμή στη νέα σειρά του Gliss θα σε πείσει!

#GlissFiberTherapy
#DareEverything
#CareForHair

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved