Παρασκεύασε τα πιο αγνά καλλυντικά με φρέσκα υλικά που έχεις στο ψυγείο σου!
Trends

Παρασκεύασε τα πιο αγνά καλλυντικά με φρέσκα υλικά που έχεις στο ψυγείο σου!

Τα «μαγικά» kit της The Pionears αλλάζουν τον τρόπο παρασκευής των προϊόντων ομορφιάς

Ποια δεν ονειρεύεται αψεγάδιαστη επιδερμίδα; Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, το μυστικό για να λάμπεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια, όπως ακριβώς οι αγαπημένες σου σταρ, είναι η ενυδάτωση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσφέρεις στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σου όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται, προκειμένου να βελτιώσεις την όψη τους και να δείχνουν υγιή και περιποιημένα!

Τα καλά νέα είναι ότι ανακαλύψαμε τα πιο φρέσκια καλλυντικά που θα σε φροντίσουν σε βάθος και θα αναδείξουν τη φυσική σου ομορφιά. Η νέα σειρά Made By You της ελληνικής εταιρίας The Pionears φέρνει κάτι πραγματικά καινοτόμο στον τομέα της κοσμετολογίας. Πιο συγκεκριμένα, σου δίνει τη δυνατότητα να παρασκευάσεις τα δικά σου καλλυντικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας αγνά υλικά από την κουζίνα του σπιτιού σου. Έτσι, θα είσαι σίγουρη τόσο για τα συστατικά τους, όσο και για την ποιότητά τους!

Μέσα σε λίγα λεπτά, εύκολα και οικονομικά, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου ενυδατική κρέμα προσώπου, θρεπτικά body butters, αρωματικά αφρόλουτρα ή ακόμη και σαμπουάν θρέψης για τα μαλλιά σου! Και όλα αυτά, χρησιμοποιώντας τα δώρα της Φύσης όπως τσάι, ζάχαρη, μαύρη σοκολάτα, ακτινίδιο, αβοκάντο και βανίλια που έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας! Πώς ακριβώς;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Επιλέγεις το kit που χρειάζεσαι ανάλογα με τις ανάγκες σου και με το σημείο που θέλεις να εστιάσεις. Στη σελίδα The Pionears θα ανακαλύψεις τη συσκευασία που σου ταιριάζει, η οποία σε ελάχιστο χρόνο θα βρίσκεται στην πόρτα σου.

gossip2b

Ανοίγοντας το πακέτο που θα παραλάβεις, θα βρεις μεμονωμένα συστατικά αναμεμειγμένα σε συγκεκριμένη δοσολογία προκειμένου να έχουν τις επιθυμητές δράσεις για την επιδερμίδα. Επιπλέον, θα λάβεις τις οδηγίες για την παρασκευή του καλλυντικού που θέλεις να δημιουργήσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προσθέσεις φρέσκα συστατικά από την κουζίνα του σπιτιού σου.

Για παράδειγμα, εάν επιλέξεις ένα body butter σώματος για βαθιά ενυδάτωση, θα παραλάβεις τις φόρμουλες, που περιέχουν ευεργετικά συστατικά και είναι ιδανικές για βαθιά ενυδάτωση, καθώς και τις οδηγίες για να το παρασκευάσεις. Εσύ απλά θα προσθέσεις το έξτρα φρέσκο συστατικό, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η μαύρη κουβερτούρα! Σε μόλις δέκα λεπτά θα έχεις φτιάξει την πιο φρέσκια κρέμα με αγνά υλικά, την οποία μπορείς να χρησιμοποιείς χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Τώρα ξέρεις ακριβώς ποια είναι τα συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείς! Γίνε ο «χημικός» του εαυτού σου, σε δέκα μόλις λεπτά!

Πάρε μία ιδέα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=MVlUhZ2mR14

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved