Τι να φας για βραδινό αν θέλεις να αδυνατίσεις
Trends

Τι να φας για βραδινό αν θέλεις να αδυνατίσεις

Τι να επιλέξεις αν το έχεις παρακάνει την υπόλοιπη μέρα, τι να προτιμήσεις αν θέλεις κάτι γλυκό, τι να φας μετά το γυμναστήριο.

«Το βραδινό παχαίνει», «Δεν πρέπει να τρως τίποτα μετά τις 20:00», «Το βράδυ δεν πρέπει να τρως υδατάνθρακες». Αυτοί και άλλοι παρόμοιοι διατροφικοί κανόνες μας κατατρέχουν κάθε φορά που μπαίνουμε σε μια προσπάθεια ελέγχου ή μείωσης του σωματικού βάρους μας, αλλά και τους διαιτολόγους που τελικά προσπαθούν να μας μεταπείσουν για όσα νομίζουμε πως ξέρουμε σχετικά με τη διατροφή μας.

Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Μαριέττα Μαρκούση έχει ακούσει αμέτρητους πελάτες της να αναπαράγουν τα παραπάνω mottos. «Η μόνη αλήθεια φυσικά είναι ότι το βραδινό πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει στη διατροφή μας, μιας και αποτελεί ένα από τα βασικά γεύματα της ημέρας μας. Όσο για την ώρα, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Αυτό εξαρτάται από το πρόγραμμα του καθένα από εμάς. Απλώς καλό θα ήταν να μην το καταναλώνουμε αμέσως πριν κοιμηθούμε» μας ξεκαθαρίζει η ίδια, προσθέτοντας πως «οι σωστές τροποποιήσεις είναι που θα κάνουν τη διαφορά για κάποιον που θέλει να αδυνατίσει».

Τι μπορείς λοιπόν να φας για βραδινό αν θέλεις να χάσεις βάρος:

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved