Οργιάζουν οι φήμες διαζυγίου για πασίγνωστο ζευγάρι!
G-Secrets

Οργιάζουν οι φήμες διαζυγίου για πασίγνωστο ζευγάρι!

Οι κακές γλώσσες δεν σταματούν να μιλούν για κρίση στο γάμο πασίγνωστου ζευγαριού, για σύννεφα στη σχέση τους καθώς και για... διαζύγιο.

Οι ίδιοι αν και γνωρίζουν τα όσα ακούγονται για την κοινή τους πορεία δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες προσπαθώντας να αποδείξουν πως όλα είναι σκευάσματα.

Το φετινό καλοκαίρι, όμως, ουσιαστικά βρήκε το ζευγάρι χωριστά. Εκείνη έκανε διακοπές μόνη της στο εξοχικό που διαθέτει σε γνωστό τουριστικό προορισμό. Εκείνος την επισκέφτηκε μόνο δύο φορές καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παρόλα αυτά, εκείνη δεν έδειχνε να πτοείται αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ διασκέδαζε συχνά πυκνά με φίλες της σε καφετέριες, εστιατόρια και μπαράκια δείχνοντας πως είναι μες στην καλή χαρά.

Όσοι γνωρίζουν εκ βαθέων αυτή τη σχέση και εν συνεχεία το γάμο του ζευγαριού μιλούν για προβλήματα λόγω τρίτων και μάλιστα από διάφορες πλευρές.

Αρχικά, σημαντικό ρόλο στην κρίση που περνάει το ζευγάρι παίζουν οι γονείς του συζύγου οι οποίοι ποτέ δεν αποδέχτηκαν την επιλογή του γιου τους με αποτέλεσμα να κρατάνε σταθερά αποστάσεις και να δημιουργούνται γκρίνιες και εντάσεις. Το πρόβλημά τους, μάλιστα, με τη νύφη τους είναι τόσο έντονο που ούτε με τον ερχομό του παιδιού τους, δεν εξομαλύνθηκε. Το εγγόνι τους, σύμφωνα με πληροφορίες δεν το βλέπουν συχνά και όταν αυτό συμβεί απαιτούν να το συνοδεύει μόνο ο γιος τους γιατί δεν θέλουν επαφές με τη... σύζυγο.

Ακόμη ένας λόγος που οδηγεί τα πράγματα στα άκρα, ανάμεσα στο ζευγάρι, είναι πως ο εν λόγω επώνυμος είχε και έχει τη φήμη του γυναικά. Ψιθυρίζεται, επίσης, πως οι ατασθαλίες του μετά το γάμο αυξήθηκαν επικίνδυνα και έφτασαν και στα αυτιά της συζύγου. Γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι....!

Το μόνο που μένει είναι να δούμε πού θα οδηγηθεί αυτή η ιστορία. Θα αντέξει η σύζυγος ακόμη ένα «χτύπημα» και θα προσπαθήσει να σώσει την οικογένειά της ή η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου και θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους με ένα διαζύγιο να τους ακολουθεί;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved