Έλληνας παρουσιαστής: «Προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι και αφήνομαι στις σχέσεις μου, γιατί έχω στο μυαλό μου το κακό σενάριο»
G-Secrets

Έλληνας παρουσιαστής: «Προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι και αφήνομαι στις σχέσεις μου, γιατί έχω στο μυαλό μου το κακό σενάριο»

Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι έχει ζήσει τον απόλυτο έρωτα αλλά και έχει πληγωθεί αρκετά και πλέον δεν αφήνεται στις σχέσεις του για φοβάται.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου» για τη προσωπική του ζωή.

Έχεις ζήσει τον απόλυτο έρωτα;

«Ναι, το έχω ζήσει το παραμύθι μου, αλλά μετά προσγειώθηκα ανώμαλα και έφαγα τα μούτρα μου. Γενικά, προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι πολύ, ούτε να αφήνομαι στις σχέσεις μου, γιατί πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το κακό σενάριο. Έπαθα κι έμαθα. Δεν έπαθα μεγάλο κακό από τον έρωτα, ούτε έπεσα σε κατάθλιψη για έρωτες. Άλλοι το παθαίνουν, εγώ όχι. Αλλά έχω ερωτευτεί πολύ και στεναχωριέμαι όταν δεν πάει καλά».

Για ποιους λόγους τελειώνουν οι περισσότερες σχέσεις σου;

«Από ασυμφωνία χαρακτήρων και από έλλειψη αφοσίωσης και χρόνου, λόγω της δουλειάς μου. Κι' αυτό το χρεώνομαι εγώ. Όταν είμαι από το πρωί ως το βράδυ εκτός σπιτιού και έχω λίγες ώρες το βράδυ για να πάω για ένα φαγητό με τον άνθρωπό μου ή να καθίσουμε κάπου ήρεμα, αυτό κάποια στιγμή προκαλεί τριγμούς και στραβωμάρα».

Δεν σου λείπει, όμως, μία αγκαλιά το βράδυ;

«Όχι, γιατί έχω πολλή αγάπη στην καθημερινότητά μου και την εισπράττω. Το ότι δεν έχω σήμερα σχέση, δεν σημαίνει ότι δεν είχα πριν από τρεις μήνες. Ήμουν πρόσφατα σε σχέση και τελείωσε. Έλλειψη αρχίζεις και νιώθεις από τον ένα χρόνο και μετά που μένεις μόνος σου. Είμαι ευλογημένος όμως, γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπούν ανιδιοτελώς και μου το δείχνουν. Οπότε, το βράδυ μου λείπει μόνο ο ύπνος και όχι η αγκαλιά. Μόνο ο σκύλος μου, ο Λάμπρος, μου δίνει μεγάλες αγκαλιές!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved