Έλληνας παρουσιαστής είπε: «Έχω δουλέψει ως ρεσεψιονίστ σε ινστιτούτο αισθητικής»
G-Secrets

Έλληνας παρουσιαστής είπε: «Έχω δουλέψει ως ρεσεψιονίστ σε ινστιτούτο αισθητικής»

Ο παρουσιαστής μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Ο Σάββας Πούμπουρας εξομολογήθηκε αν ένιωσε να την έχει «ψωνίσει» κάποια στιγμή ενώ δήλωσε κι αν έχει βγάλει χρήματα.

Πόσο πολύ έχει αλλάξει ο χαρακτήρας σου, Σάββα, από τότε που έκανες το διαφημιστικό του Euro, το 2004;

«Ε τώρα τι μου θύμισες… Πάρα πολύ! Τότε ήμουνα πιτσιρικάς. Σήμερα έχω ωριμάσει, έχω μεγαλώσει, τα σκέφτομαι όλα διαφορετικά. Είμαι άλλος άνθρωπος πια. Λογικό δεν είναι; Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι εγώ έχω εξελιχθεί, ευτυχώς δεν έμεινα ποτέ στάσιμος. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η ζωή με πήγε παρακάτω».

Ποτέ δεν ψωνίστηκες;

«Όχι, όχι, ποτέ. Αν το πάθαινα αυτό που λες, νομίζω ότι θα το εντόπιζαν πάνω μου όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μου. Δηλαδή, όλοι όσοι με νοιάζονται και με αγαπούν. Άλλωστε, ποτέ δεν υπήρξε και λόγος να ψωνιστώ, μία δουλειά έκανα και συνεχίζω να κάνω όπως όλοι».

Κι όμως, η αναγνωρισιμότητα, πολλές φορές επηρεάζει…

«Σαφώς και επηρεάζει και αλλοιώνει τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή μου φάνηκε “κάπως” όλο αυτό, όμως μετά το συνήθισα. Σου αλλάζει την καθημερινότητα, τους ρυθμούς, αλλά μετά πιστεύω πως μπορείς να το κοντρολάρεις».

Πώς αντιμετωπίζεις τον όρο που σου αποδίδουν πολλές γυναίκες ως «sexy γήινος άντρας»;

«Ε καλά, ο καθένας έχει τη γνώμη και την άποψή του. Το ότι κάποιος μπορεί να αρέσει κάπου, δεν σημαίνει ότι, παράλληλα, αρέσει και σε όλους. Γούστα είναι αυτά. Είναι πολύ κολακευτικό να σε θεωρούν ωραίο, αλλά ας μη στεκόμαστε μόνο σ’ αυτό».

Έβγαλες χρήματα από τη δουλειά σου;

«Ναι, έβγαλα. Καλά, μη φανταστείς, δεν έχω εκατομμύρια, ούτε είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει αποταμίευση. Αλλά είχα δύο δικά μου μαγαζιά, τα πούλησα, δουλεύω από πολύ μικρός και συντηρώ μόνος μου τον εαυτό μου».

Τι δουλειές έχεις κάνει;

«Δουλεύω από πιτσιρικάς κι έχω κάνει άπειρες δουλειές. Από ρεσεψιονίστ σε ινστιτούτο αισθητικής, μπάρμαν, σερβιτόρος, σε ξενοδοχεία, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση. Έχω κάνει πολλά και μου άρεσαν κιόλας! Εμπειρίες ήταν».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved