«Πέντε μέρες πριν το γάμο αγόρασα δεύτερο νυφικό γιατί….»
G-Secrets

«Πέντε μέρες πριν το γάμο αγόρασα δεύτερο νυφικό γιατί….»

Παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες και εξήγησε τον λόγο που αγόρασε δύο νυφικά.

Η Ελένη Τσαγκά σε συνέντευξή της μίλησε για τον γάμο της και πώς της έκανε πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της.

Πώς ήταν το νυφικό σου;

Με το νυφικό έγινε το εξής: Είχα διαλέξει ένα πολύυ ωραίο νυφικό γνωστού οίκου, αλλά ήθελα βάλω οτα μαλλιά μου ένα στεφανάκι, το οποίο δεν ταίριαζε καθόλου με το φόρεμα! Πέντε -μέρες πριν από τον γάμο έτυχε να κατέβω στην Αθήνα και είδα σε μια βιτρίνα ένα άλλο, στο οποίο θα πήγαινε το στεφανάκι! Μπήκα λοιπόν στο κατάστημα,το δοκίμασα και είπα: Αυτό είναι». Χρειάστηκε βέβαια να γίνει μια μικρή μετατροπή για να έρθει πάνω στο σώμα μου, αλλά αυτά τα ανέλαβε η μητέρα μου, κι έτοι την παραμονή του γάμου ήταν έτοιμο. Το άλλο νυφικό που είχα αγοράσει το έχω κρεμασμένο στην ντουλάπα κι έχω πει σε φίλες μου αν ενδιαφέρονται να τους το δώσω! (Γελάει.)

Τα παιδιά σου ήταν παρανυφάκια;

Ναι, βέβαια! Και ο Βαγγέλης και η Μαρίνα, αλλά και ο Γιάννης, που είναι ο γιος του άντρα μου. Η Μαρίνα φορούσε άσπρο φόρεμα, παρόμοιο με το δικό μου, και είχε κι εκείνη στέφανα και στα μαλλιά της, ενώ τα αγόρια τζιν παντελόνικαι άσπρο πουκάμισο. Το κοστούμι του Νίκου ήταν μπλε ραφ.

Πότε έγινε η πρόταση γάμου;

Η πρόταση είχε γίνει περίπου έναν χρόνο πριν. Αυτό κι αν ήταν έκπληξη για μένα! Μου είπε μια μέρα ο Νίκος: «Έχω κλείσει τραπέζι σε ένα ωραίο εστιατόριο, ντύσον καλά». Η πλάκα είναι ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω από το σπίτι, όπου είχα ντυθεί κανονική... υπερπαραγωγή, έκανε εμετό πάνω μου η μικρή, την ώρα που την τάιζα, κι αναγκάστηκα να αλλάξω φόρεμα. Ο Νίκος, από την άλλη πλευρά, όπως έμαθα αργότερα, καθυστέρησε στη δουλειά και, για να μη χάσουμε το τραπέζι, πήγε στο ιατρείο του αδελφού του για να αλλάξει. Ευτυχώς, από τη στιγμή που φτάσαμε στο εστιατόριο δεν είχαμε άλλα απρόοπτα. Όταν είδα το δαχτυλίδι που μου είχε πάρει, τρελάθηκα, γιατί ήμουν τελείως απροετοίμαστη. Την ημερομηνία την αποφασίσαμε τον Αύγουστο, όταν ήμασταν διακοπές στη Σίφνο.

Πώς γνωριστήκατε με τον Νίκο;

Το ταίριασμα με τον Νίκο ήταν ξαφνικό και απόλυτο. Είμαστε ίδιοι! Οι φίλες μου λένε για εκείνον ότι είναι ένας αρσενικός Τσαγκάς και οι φίλοι του για μένα ότι είμαι μια θηλύκια Γδοντέλη. Μπορεί αυτό που λένε, ότι «τα ετερώνυμα έλκονται», να είναι καλό στην αρχή, αλλά, για να ταιριάξει με τον άλλον, πρέπει να βλέ¬πετε με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα. Αλλιώς η σχέση δεν πρόκειται να έχει διάρκεια.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Ναι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά; Από την πρώτη στιγμή που τον είδα στο σπίτι της κουμπάρας μας, είπα από μέσα μου: «Κοίτα ένθ5 ωραίος τύπος!». Είναι πολύ ευφυής και χαρούμενος άνθρωπος και μου άρεσε. Τελικά, απ' ό,τι φάνηκε, το ενδιαφέρον ήταν αμοιβαίο, γιατί στο τέλος της βραδιάς μου πρότεινε να βγούμε.

Πηγή: ΟΚ





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved