«Με χώρισε επειδή ζήλευε που είχα ερωτικές σκηνές σε κάποιο έργο»
G-Secrets

«Με χώρισε επειδή ζήλευε που είχα ερωτικές σκηνές σε κάποιο έργο»

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε τις σκηνές ζηλοτυπίας που έχει υποστεί εξαιτίας των ερωτικών σκηνών που έχει σε δουλειές της.

Η Κάτια Νικολαΐδου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη δουλειά της.

Έχεις χωρίσει από σχέση σου για τη δουλειά;

Πολλές φορές έχω χωρίσει από σχέση μου λόγω της δουλειάς, αυτό είναι το πρόβλημα μου. Ένας άνθρωπος που δεν είναι στο χώρο, δεν είναι εύκολο να δεχθεί τις ερωτικές σκηνές, τα απίστευτα ξενύχτια.

Σου έχει γίνει σκηνή ζηλοτυπίας λόγω ερωτικών σκηνών;

Εννοείται ότι μου έχει συμβεί, ναι, κι έχω χωρίσει για το λόγο αυτό. Ο άνθρωπος ήταν εκτός από το δικό μου χώρο. Πίστεψε με, αυτό είναι συνηθισμένο σε μένα. Το καταλαβαίνω ότι για τον άλλο είναι δύσκολο.

Έχεις ζηλέψει;

Δεν είμαι ζηλιάρα, είμαι πολύ κτητική, σε όλες μου τις σχέσεις, ερωτική, φιλική, οικογενειακή. Αυτό το δουλεύω πολύ, γιατί ξεπερνάω τα όρια. Ποτέ δεν μπαίνω στη διαδικασία να ψάξω τηλέφωνα, να δω τι κάνει, δεν ασχολούμαι. Νιώθω ασφάλεια όταν νιώθω ότι ο άλλος είναι δικός μου, μου αρέσει.

Ένας μεγάλος έρωτας σε έχει βάλει στη διαδικασία να συμβιβαστείς;

Όχι, είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεπεράσω ακόμη, θα ήθελα πολύ να μην είμαι έτσι, αλλά έχει να κάνει με το χαρακτήρα μου. Όσο και να το δουλεύω, αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Παρότι είμαι κτητική, δεν πιστεύω στο «για πάντα», η ίδια η ζωή μου το δείχνει. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση. Μικρότερη πίστευα ότι βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου και μέχρι το τέλος της είσαι μαζί του, κι αυτό ήταν το όνειρο μου - να βρω τον άνθρωπο της ζωής μου. θα ήθελα να γεράσω με έναν άνθρωπο που αγαπώ, να είναι ένας και μοναδικός, για όσο κρατήσει η ζωή μας. Η ζωή με έμαθε ότι αυτό είναι παρά πολύ δύσκολο να συμβεί, όχι βέβαια ακατόρθωτο, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν έχω εγκαταλείψει το όνειρο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved