Γνωστός τηλεοπτικός μάνατζερ πίσω από κύκλωμα μαστροπείας
G-Secrets

Γνωστός τηλεοπτικός μάνατζερ πίσω από κύκλωμα μαστροπείας

Εξαρθρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα μαστροπείας σε Ελλάδα και Ευρώπη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, όπου προωθούσε μοντέλα από τη χώρα μας σε Γερμανία και Γαλλία προκειμένου να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου, συνολικά συνελήφθησαν 17 πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως Αρχηγός της οργάνωσης, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο με Πολίτικη κουζίνα στην περιοχή των Πετραλώνων.

Επίσης αναζητούνται ακόμη 13 άτομα, ανάμεσά τους και ο γνωστός 64χρονος μάνατζερ. Ο εν λόγω μάνατζερ είχε κάνει στο παρελθόν τηλεοπτική καριέρα, ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις στα πάρτι των celebrities συνοδευόμενος από πορνοστάρ, και του άρεσε να κάνει εμφανίσεις φορώντας πανάκριβες γούνες και χρυσά δαχτυλίδια.


Συνολικά στο διεθνές κύκλωμα απασχολούνταν 30 καλλίγραμμες νεαρές γυναίκες, οι 10 από αυτές χαρακτηρίζονταν ως μοντέλα.Τα κέρδη που είχε αποκομίσει το κύκλωμα στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, εκτιμώνται σε εκατομμύρια ευρώ, καθώς μόνο στην Ελλάδα μια ώρα με μια από τις καλλίγραμμες κοπέλες ανέρχονταν στα 100 ευρώ. Η ταρίφα για τα μοντέλα που προωθούσε ο γνωστός μάνατζερ ανέβαινε, καθώς η τιμή ανέρχονταν στα 200 ευρώ η ώρα για ένα από τα «μοντέλα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved